/ VOLGENDE LIVE UITZENDING World Matchplay - eerste ronde

World Matchplay - eerste ronde
Maandag 22 Juli 19:45

Om de RTL Darts livestream te bekijken heb je een Videoland-account nodig.
Je kunt de livestream bekijken op RTL XL.

/ NIEUWS

IJzersterke Durrant verslaat Lewis bij debuut
In de laatste wedstrijd van de avond heeft Glen Durrant zijn World Matchplay-debuut opgeluisterd met een overwinning op Adrian Lewis. Dinsdagavond wacht Michael van Gerwen in de tweede ronde.
Lees meer
Van Gerwen ondanks 'double trouble' voorbij Beaton
In een matige wedstrijd heeft Michael van Gerwen de laatste zestien bereikt in Blackpool. De nummer één van de wereld won met 10-6 van Steve Beaton en mag zich nu opmaken voor een duel met Adrian Lewis of Glen Durrant.
Lees meer
Wattimena: 'Darten is geen eerlijk spel meer'
Jermaine Wattimena ging hard onderuit tegen Mensur Suljovic in de eerste ronde van de World Matchplay. De Nederlander verloor met 10-1 en irriteerde zich aan het vertragende spel van de Oostenrijker.
Lees meer
Suljovic laat geïrriteerde Wattimena kansloos
Mensur Suljovic heeft zonder problemen de tweede ronde van de World Matchplay bereikt. De verliezend finalist van vorig jaar won met maar liefst 10-1 van de 31-jarige Jermaine Wattimena.
Lees meer
Wade overleeft matchdarts tegen De Zwaan
Jeffrey de Zwaan is er niet in geslaagd om de tweede ronde te bereiken op de World Matchplay. De 'Black Cobra' kreeg in zijn partij tegen James Wade maar liefst vijf matchdarts, maar moest alsnog buigen.
Lees meer
Hopp verrast Chisnall in Blackpool
Voor Dave Chisnall zit de World Matchplay er al na één ronde op. 'Chizzy' ging in de openingsronde verrassend onderuit tegen Max Hopp. Michael Smith, Ian White en Krzysztof Ratajski staan wel in de tweede ronde.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken