/ NIEUWS

Voorspel het WK Darts 2019!
Het belangrijkste toernooi van het jaar komt eraan: het WK Darts! Dit jaar gaan 96 spelers strijden voor de titel 'wereldkampioen darts'. Hoe verloopt het toernooi, denk jij?
Lees meer
De ULTIEME Hollandse WK-voorbeschouwing! | DARTS INSIDE
Wat kunnen we verwachten van de Nederlanders op het WK? Hoe staat het met het Limited Edition Darts Setje? Jacques en Koert bespreken het laatste nieuws in Darts Inside!
Lees meer
Donnie helpt Raya van Mattaveld aan nieuwe job! | DARTEN MET DONNIE
Rapper Donnie gaat in de eerste aflevering van 'Darten met Donnie' op bezoek bij Raymond van Barneveld!
Lees meer
Beluister het WK met RTL7 Darts Radio
Vanaf 10 december gaat RTL 7 namelijk live met RTL 7 Darts Radio. Via dit digitale radiostation is alles te volgen!
Lees meer
SPECIAL - Van dartshop eigenaar tot WK-ganger
In de aanloop naar het WK brengen de redacteuren van RTL7Darts ieder een speciaal artikel over een darter naar keuze. Vandaag leest u het persoonlijke verhaal van Mario Robbe.
Lees meer
Download het WK-bracket hier!
Houd in je huiskamer bij hoe de stand van zaken is tijdens het WK Darts!
Lees meer
HAHA! WK-deelnemer 10 dagen te vroeg op WK!
Edgar TV ging op bezoek bij Alexandra Palace. Presentator Matthew Edgar zocht de headliner van het WK, Matthew Edgar, op voor een interview. Ze waren echter 10 dagen te vroeg!
Lees meer
VIDEO - Barney reageert op JULLIE posts!
Enkele weken geleden maakte Raymond van Barneveld bekend te stoppen met darten. Jullie reageerden massaal op dat bericht. 'Barney' reageert nu op jullie berichten!
Lees meer
SPECIAL - Simon Whitlock: The beard to be feared
In de aanloop naar het WK brengen de redacteuren van RTL7Darts ieder een speciaal artikel over een WK-deelnemer naar keuze. Vandaag leest u het verhaal van Simon Whitlock.
Lees meer
SPECIAL - 'The Machine' schiet weer met scherp vanaf zijn roze wolk
In de aanloop naar het WK brengen de redacteuren van RTL7Darts ieder een speciaal artikel over een WK-deelnemer naar keuze. Vandaag leest u het verhaal van James Wade, opgetekend door Johan Sepers.
Lees meer
WK QUIZ: Wie speelden op het vorige WK?
Het WK Darts 2019 gaat bijna beginnen, maar wat weet jij nog van het vorige WK? Welke spelers speelden op het PDC WK 2018? Test het hier!
Lees meer
Van Gerwen: 'Natuurlijk is het zelfvertrouwen wat minder'
Lang was Van Gerwen onaantastbaar als darter, maar de laatste tijd heeft hij meer moeite met het winnen van zijn wedstrijden. En dat gaat soms ook in zijn hoofd zitten.
Lees meer
Belangrijkste punten uit persconferentie Van Gerwen
Hoe onaantastbaar is Van Gerwen nog? Wat vindt Van Gerwen van het afscheid van Van Barneveld? En speelt Van Gerwen een mentaal spelletje?
Lees meer
SPECIAL - Stephen Bunting op de weg terug?
In de aanloop naar het WK brengen de redacteuren van RTL7Darts ieder een speciaal artikel over een WK-deelnemer naar keuze. Vandaag leest u het persoonlijke verhaal van Stephen Bunting, opgetekend door Colin Noteboren.
Lees meer
Van Gerwen voorspelt het WK! | DARTS INSIDE
Darts Inside is vandaag live vanuit café D'n Braai in Vlijmen! Special guest Michael van Gerwen voorspelt het WK Darts, vertelt over zijn voorbereidingen, PSV, en nog veel meer!
Lees meer
SPECIAL - Paul Nicholson: 'Soms dacht ik dat ik nooit meer op het WK zou staan'
In de aanloop naar het WK brengen de redacteuren van RTL7Darts ieder een speciaal artikel over een WK-deelnemer naar keuze. Vandaag leest u het persoonlijke verhaal van Paul Nicholson, opgetekend door Guy Habets.
Lees meer
Laatste Premier League voor Barney
Tradities houden we natuurlijk in stand. Ook dit jaar in december weer de lijstjes van 2018. Wie was het best, wie juist niet en nog veel meer.
Lees meer
VIDEO - Barney reageert op JULLIE posts!
Vorige week maakte Raymond van Barneveld bekend te stoppen met darten. Jullie reageerden massaal op dat bericht. 'Barney' reageert nu op jullie berichten!
Lees meer
Speelschema WK Darts: Twee Nederlanders op openingsavond
Het speelschema voor het WK Darts is bekend! Op de openingsavond komen direct twee Nederlanders in actie, terwijl Michael van Gerwen zijn eerste wedstrijd op zaterdag 15 december speelt.
Lees meer
Kaartverkoop WSF in Amsterdam gestart
De kaartverkoop voor de World Series Finals in Amsterdam is van start gegaan. Via de website van PDC Europe kan je je kaarten bemachtigen voor het toernooi volgend jaar november.
Lees meer
Dekker tegen Ashton: "Dat zorgt voor extra druk"
Jan Dekker staat voor een bijzondere wedstrijd op het wereldkampioenschap. Hij speelt in de eerste ronde tegen Lisa Ashton, een van de twee vrouwelijke deelnemers aan het toernooi. Het is voor het eerst dat Dekker in een officiële wedstrijd tegen een vrouw speelt.
Lees meer
WK loting: Van Gerwen tegen Tabern of Smith, Dekker treft dame
De loting voor het WK Darts is bekend. De dertien Nederlanders weten wie hun (mogelijke) tegenstander zal zijn tijdens het grootste dartstoernooi van het jaar.
Lees meer
Deelnemerslijst WK Darts compleet; dertien Nederlanders naar Ally Pally
De deelnemerslijst voor het WK Darts is bijna compleet. 93 spelers zijn zeker van deelname aan het grootste dartstoernooi van het jaar.
Lees meer
Gurney wint PC Finals ten koste van Van Gerwen
Na drie jaar heeft de Players Championship Finals een nieuwe winnaar: Daryl Gurney. 'Superchin', die in de tweede ronde nog matchdarts overleefde, was in een spannende en gelijkopgaande finale nipt te sterk voor Michael van Gerwen.
Lees meer
VIDEO - Van den Bergh verdedigt WK jeugdtitel met succes
Dimitri van den Bergh heeft zijn WK jeugdtitel met succes verdedigd. De jonge Belg versloeg Martin Schindler in de finale op het podium in Minehead. Het werd 6-3.
Lees meer
VIDEO - Van Gerwen naar finale na absolute thriller tegen Anderson
Michael van Gerwen heeft de finale van de Players Championship Finals gehaald.
Lees meer
'Hopelijk neemt die Indiër lekker eten mee!' | DARTS INSIDE
Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Jeffrey de Zwaan en ga zo maar door! Jacques Nieuwlaat en Koert Westerman bellen enkele Nederlanders direct na de WK-loting! Wat vinden zij van hun tegenstander?
Lees meer
VIDEO - Gurney beëindigt avontuur Noppert in halve finale
Danny Noppert speelde zijn eerste halve finale op een major van de PDC. De volgende stap, zijn eerste finale, moet hij nog even uitstellen. Daryl Gurney was een klasse beter dan de Fries en won met maar liefst 11-3.
Lees meer
Alle samenvattingen van de kwartfinales van de PCF
De kwartfinales van de PCF zijn gespeeld. Michael van Gerwen en Danny Noppert wisten de laatste 4 te halen en ook Gary Anderson en Daryl Gurney zijn erbij.
Lees meer
Efficiënte Noppert is niet te stoppen
De Fries bereikt de halve finale van de Players Championship Finals door Stephen Bunting opzij te schuiven. Michael van Gerwen schaarde zich op zijn gemak bij de laatste vier.
Lees meer
Volg de WK-loting live via Facebook en YouTube
Maandagavond staan de online kanalen van RTL7 Darts volledig in het teken van de WK Darts-loting! Via Facebook en YouTube ben jij er live bij!
Lees meer
Noppert verrast Ratajski
Danny Noppert heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de Players Championship Finals. De Fries was te sterk voor de in vorm verkerende Krysztof Ratajski.
Lees meer
VIDEO'S - Van Barneveld over einde carriere, PDC en zijn laatste jaar
Raymond van Barneveld bracht afgelopen maandag naar buiten dat hij stopt met zijn dartscarriere. Zaterdag zat hij in de studio en vertelde hij over die keuze, de PDC en zijn laatste jaar.
Lees meer
VIDEO - Van Gerwen bindt ook Burton aan de zegekar
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Players Championship Finals. De Nederlander won in de derde ronde van de onbekende Stephen Burton met 10-4. Bij de laatste 8 wacht nu de Ierse Steve Lennon.
Lees meer
VIDEO - 'Ik vind het lastig om daarover te praten, het doet zeer'
Raymond van Barneveld mist veel mooie momenten met vrienden, of kan niet eens een laatste eer bewijzen. Hij vertelt erover in onze studio.
Lees meer
VIDEO - Van Barneveld reageert op Ahoy-opkomsten: 'Wauw!'
Een van de mooiste momenten in de loopbaan van Raymond van Barneveld waren zijn opkomsten in Ahoy Rotterdam. In onze studio reageert hij daarop.
Lees meer
Noppert en Van Gerwen naar laatste zestien
Beide Nederlanders gaan verder in Minehead. De Zwaan uitgeschakeld.
Lees meer
VIDEO - Van Gerwen heeft ook weinig moeite met Brown
Michael van Gerwen staat in de derde ronde van de Players Championship Finals. De Nederlander kende geen enkel probleem met Keegan Brown. Een dag eerder won Van Gerwen ook al met 6-1 van Matthew Edgar in de eerste ronde.
Lees meer
Van Gerwen zonder problemen naar tweede ronde
Michael van Gerwen heeft zich zonder problemen geplaatst voor de tweede ronde van de Players Championship Finals. De nummer één van de wereld won met 6-1 van Matthew Edgar uit Engeland.
Lees meer
VIDEO - Van der Voort druipt af na whitewash tegen Smith
Vincent van der Voort heeft een pijnlijke nederlaag geleden.
Lees meer
VIDEO - Van Gerwen zonder moeite voorbij Edgar
Michael van Gerwen heeft vrij eenvoudig de volgende ronde van de Players Championship Finals behaald.
Lees meer
VIDEO - Van de Pas laat kansen liggen en verliest van Brown
Benito van de Pas heeft in de eerste ronde van de Players Championship Finals verloren van Keegan Brown.
Lees meer
VIDEO - De Zwaan wint openingsduel van Klaasen
Jeffrey de Zwaan heeft in het openingsduel van de Players Championship Finals landgenoot Jelle Klaasen uitgeschakeld.
Lees meer
Vrijdagmiddag PCF in een notendop
Jeffrey de Zwaan is de enige van de drie Nederlanders, die vrijdagmiddag in actie kwamen, die de twee ronde van het Players Championship heeft bereikt. De Leidschendammer versloeg landgenoot Jelle Klaassen met 6-4. Benito van de Pas was niet opgewassen tegen Keegan Brown.
Lees meer
PDC verhoogt prijzenpot World Matchplay
De prijzenpot van de World Matchplay zal het komende jaar nog beter gevuld worden. De PDC heeft bevestigd dat de deelnemers van het toernooi in totaal 700.000 pond opstrijken.
Lees meer
Van Barneveld speelt Sinterklaas in commercial
Raymond van Barneveld is al begonnen aan zijn carriere na het darten. De Hagenees speelt namelijk de hoofdrol in een nieuwe reclame.
Lees meer
'Dit is wat darten moet zijn!' | DARTS INSIDE
Was het gedrag van Gerwyn Price en Gary Anderson tijdens de finale van de Grand Slam of Darts op of over de grens? Jacques en Koert bespreken het toernooi en kijken tevens vooruit naar het laatste toernooi voor het WK: de Players Championship Finals!
Lees meer
Toernooicenter Players Championship Finals 2018
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden.
Lees meer
Van de Pas vervangt Suljovic tijdens PCF
Mensur Suljovic heeft zich teruggetrokken uit de Ladbrokes Players Championship Finals en wordt vervangen door Benito van de Pas.
Lees meer
WK COUNTDOWN: Terugblik op alle voorgaande PDC WK's
In aanloop naar het nieuwe WK Darts blikken we iedere week terug op al het moois van de voorgaande PDC-edities.
Lees meer
Meer nieuws bekijken

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Here is the link https://t.co/YJuYunq5bh
Doing a radio interview tomorrow night for an hour at 8 pm on radio Norfolk. Hope you all tune in just hope I don’t say nothing stupid lol 🎯
How I feel realising I went 3-0 down two games in a row against 2 players in the top 8 in a race to 5!! Gave myself… https://t.co/qQivkb91pZ
Wasn’t to be tonight, we move forward to Lakeside! A massive thank you to the crowd and people in The Netherlands… https://t.co/ZqiVsgJ1lm
Michael Speight!!! https://t.co/o4f40iBpN7
Is it just me or do everyone use steps to do the christmas tree lol https://t.co/ILjDWvDRgP
@rockstar_13_ if you were going to go fishing with @DEMOLITION180 what type of fishing would it be?
/// Meer bekijken