/ NIEUWS

Kaartverkoop Dutch Darts Masters
De kaartverkoop voor de Dutch Darts Masters welke gehouden zullen worden in Venray is van start gegaanVan 5 tot en met 7 juni zal er gespeeld worden in de evenementenhal Venray. Dit jaar was Michael van Gerwen de sterkste op de Dutch Darts Masters en hij zal proberen in juni zijn titel te prolongeren. Kaarten kunnen worden besteld via de site van de PDC Europe
Michael Smith wint na een thriller van Mensur Suljovic
In een geweldige wedstrijd heeft Bully Boy met 3-1 gewonnen van de Oostenrijker Mensur Suljovic. Er zat vrijwel niets tussen beide spelers, en één break in de derde set was beslissend.
Zenuwen spelen debutant Ryan de Vreede parten
De Nederlandse debutant Ryan de Vreede heeft vanavond met 3-0 verloren van de als achtste geplaatste Engelsman Dave Chisnall. Ook de overige geplaatste spelers maakten geen fouten.
Je eigen digitale referee
Elke keer als je een potje wilt darten Russ Bray inhuren om te callen wordt een beetje lastig, maar met de CHALKIE heb je je eigen foutloze referee. Plus vele extra’s.
Toernooicenter PDC WK 2015
Van 18 december 2014 tot en met 4 januari 2015 wordt het PDC WK Darts gehouden in het Alexandra Palace te Londen. In het toernooicenter vind je alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen.
Benito van de Pas zorgt voor een daverende verrassing op het WK darts
De eerste van de drie Nederlanders die vandaag in actie komen heeft voor een grote verrassing gezorgd door de Australiër Paul Nicholson in een spannend duel met 3-2 te verslaan. Ron Meulenkamp slaagde er helaas niet in om de tweede ronde te bereiken, Mark Webster was met 3-1 te sterk.
Anderson keilt The Bronzed Adonis uit het toernooi
In de eerste wedstrijd van de avondsessie op het WK darts heeft de Australiër Kyle Anderson met duidelijke cijfers gewonnen van de Engelsman Steve Beaton. Gary Anderson speelde een lastig partij tegen de Amerikaanse qualifier Scott Kirchner.
Wil jij ook lid worden van een dartsclub?
Ook aan het genieten van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld? Wil jij ook graag lid worden van een dartsvereniging en competitie darten? Meld je dan aan bij één van de lidorganisaties die zijn aangesloten bij de Nederlandse Darts Bond.
Huybrechts zonder moeite langs Smith
De Belg Ronny Huybrechts heeft een makkelijke overwinning geboekt op Andy Smith. De Engelsman kende een zeer slechte start en The Rebel profiteerde hier optimaal van. De grote achterstand kon Pie Man niet meer goedmaken en gaat Huybrechts eenvoudig door naar de tweede ronde.
Hulp bij problemen met livestream
Problemen bij het bekijken van de RTL 7 Darts livestream? Kijk dan hier voor hulp.
RTL7 Finishposter
Vanaf 170 punten is het mogelijk de leg in een beurt uit te gooien. Er zijn meerdere manieren om tot de beslissende dubbel te komen. Hier een handig hulpje.
Phil Taylor op cruisecontrol door naar de volgende ronde
Phil Taylor heeft zich zeer eenvoudig geplaatst voor de tweede ronde. Hij verloor slechts twee legs en won derhalve met gemak van de Duitser Artut. Ook Andy Hamilton, Peter Wright en Sascha Stein plaatsten zich voor de tweede ronde.
Van Gerwen en Klaasen naar tweede ronde
Een moeizame Michael van Gerwen won van Joe Cullen, terwijl Jelle Klaasen afrekende met landgenoot Christian Kist. Twee geplaatste spelers overleefden de eerste ronde niet.
Terugblik: PDC WK 2014
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 2014
Let the darts begin! Complete WK darts set
Het WK darts gaat van start en tot de kerst gaan we genieten van de eerste ronde. Doe zelf ook mee met de complete en uiterst professionele WK dartbord set. Lees meer over alle details en wat u moet doen om dit top dartpakket onder de kerstboom te kunnen leggen.
Terugblik: PDC WK 2012-2013
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 2012 en 2013
Terugblik: PDC WK 2010-2011
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 2010 en 2011
Terugblik: PDC WK 2008-2009
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 2008 en 2009
Documentaire Michael van Gerwen maandagvond bij RTL7
Maandag 15 december vanaf 23.10 uur zal de docu Michael van Gerwen – De beste darter van de wereld worden uitgezonden
Terugblik: PDC WK 2006-2007
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 2006 en 2007
Nederlanders op het WK - Deel 4
Tijdens het komende World Darts Championship, dat van 18 december tot en met 4 januari gehouden wordt, zullen negen Nederlanders een gooi doen naar de wereldtitel. Dit jaar wordt het toernooi alweer voor de 22e keer gehouden. Hoe deden de Nederlanders het in de lange historie van dit toernooi? Vandaag Deel 4.
Terugblik: PDC WK 2004-2005
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 2004 en 2005
De officiële RTL7 WK dartset 2015
Altijd al willen beginnen met darten? Of toe aan een betere dart set? RTL7 darts heeft, speciaal voor het WK 2015 een dart geselecteerd. Vandaag wat meer technische info over deze darts.
Nederlanders op het WK - Deel 3
Tijdens het komende World Darts Championship, dat van 18 december tot en met 4 januari gehouden wordt, zullen negen Nederlanders een gooi doen naar de wereldtitel. Dit jaar wordt het toernooi alweer voor de 22e keer gehouden. Hoe deden de Nederlanders het in de lange historie van dit toernooi? Vandaag Deel 3.
Terugblik: PDC WK 2002-2003
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 2002 en 2003
Inschrijving Q-School 2015
De Q-School van de PDC is dé mogelijkheid voor alle spelers ter wereld om mee te mogen doen aan de vloertoernooien van de PDC.
Nederlanders op het WK - Deel 2
Tijdens het komende World Darts Championship, dat van 18 december tot en met 4 januari gehouden wordt, zullen negen Nederlanders een gooi doen naar de wereldtitel. Dit jaar wordt het toernooi alweer voor de 22e keer gehouden. Hoe deden de Nederlanders het in de lange historie van dit toernooi? Vandaag Deel 2.
Terugblik: PDC WK 2000-2001
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 2000 en 2001
Nederlanders op het WK - Deel 1
Tijdens het komende World Darts Championship, dat van 18 december tot en met 4 januari gehouden wordt, zullen negen Nederlanders een gooi doen naar de wereldtitel. Dit jaar wordt het toernooi alweer voor de 22e keer gehouden. Hoe deden de Nederlanders het in de lange historie van dit toernooi? Vandaag Deel 1.
Terugblik: PDC WK 1998-1999
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 1998 en 1999
Het gezelligste toernooi van Nederland
Afgelopen weekend werd in Egmond aan Zee de Zuiderduin Masters georganiseerd. Eén van de vier televisietoernooien van de British Darts Organisation (BDO). Op zaterdag werden de groepswedstrijden afgerond waarbij de acht groepshoofden twee maal in actie kwamen. RTL7 Darts-redacteur Davey de Haze was aanwezig bij dit geslaagde evenement.
Terugblik: PDC WK 1996-1997
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 1996 en 1997
Terugblik: PDC WK 1994-1995
Van 18 december t/m 4 januari wordt het William Hill World Darts Championship gehouden in Londen. Tot die tijd gaan wij terug in de tijd. Vandaag naar 1994 en 1995
Afscheid van Jaws
Het is een traditie geworden voor de column van december: terugblikken, vooruitkijken en lijstjes maken. Ik ben wel van de tradities, daarom ook dit jaar weer de afrekening van het afgelopen jaar.
Drie Nederlanders op dag één van het WK
Titelverdediger Michael van Gerwen, Jelle Klaasen en Christian Kist komen al op de eerste dag in actie.
Loting WK bekend
De loting voor het PDC WK is verricht: Van Gerwen start tegen Cullen
Richie Burnett doet niet mee aan het WK
De PDC heeft vandaag een statement naar buiten gebracht waarin staat dat Richie Burnett uit het de lijst van deelnemers is gehaald voor het WK dat op 18 december aanstaande van start gaat in Londen wegens persoonlijke omstandigheden.
Jason Hogg maakt deelnemersveld WK compleet
Jason Hogg won het kwalificatietoernooi en plaatst zich voor de eerste ronde. Scott MacKenzie gaat naar de voorronde
Loting voorronde World Darts Championship
De acht voorrondepartijen zijn bekend: Nederlander Jermaine Wattimena treft Kroaat Robert Marijanovic
Anderson de beste in Minehead
Na een sterke finale wist de Schot voor het eerst sinds de Premier League titel van 2011 weer een televisietoernooi te winnen
Van der Voort strandt in de halve finale
De Nederlander kende nog wel een goede comeback, maar kwam toch te kort tegen Gary Anderson
Lewis zonder problemen naar de finale
'Jackpot' boekte een simpele zege op Wes Newton, en komt later vandaag in actie in de finale
Van der Voort mag blijven dromen
Vincent van der Voort staat voor het eerst sinds 2008 weer in de halve finales van een televisietoernooi
Van der Voort naar kwartfinale PCF
Vincent van der Voort heeft zich als enige Nederlander geplaatst voor de kwartfinale van de Players Championship Finals.
Caven overleeft comeback Thornton
Jabba wint thriller tegen The Thorn
Klaasen meesterlijk langs huidige Master
Goede openingsdag van Nederlanders op Players Championship Finals
Verrassende middag in Minehead
De eerste middagsessie van de Players Championship Finals in Minehead is een verrassende geworden: vijf van de acht hoogstgeplaatste spelers verloren hun eerste ronde wedstrijd.
Terugblik: Players Championship Finals 2013
Van 28 tot en met 30 november worden de Cash Converters Players Championship Finals gehouden in Minehead te Engeland. Tijd om terug te blikken op de zes eerdere edities van dit toernooi, met vandaag 2013.
Deelnemers PDPA WK Qualifier bekend
134 spelers gaan strijden om de laatste twee tickets voor het WK
Terugblik Players Championship Finals 2012
Van 28 tot en met 30 november worden de Cash Converters Players Championship Finals gehouden in Minehead te Engeland. Tijd om terug te blikken op de zes eerdere edities van dit toernooi, met vandaag 2012.
Meer nieuws bekijken

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

@jackpot180 take it son 26 all day long
Thank you for all the nice messages. Gutted to be out but fans cheer me up. Hope you enjoy the rest of the tournament & have a great Xmas.
My thoughts are with everyone affected by the horrific incident in Glasgow
Happy Christmas From The Newtons - http://t.co/2NGNrrrY2b
@cambybhoy yeah mate
@PerryBaldacchin @dazholdcroft1 easy easy 👍👍
Heading off down London later on, can't wait for tomorrow night, I'll be on around 9:30-10pm against pallet, thanks for all my msgs folks 👍
/// Meer bekijken