/ NIEUWS

Live stream RTL7 Darts vanaf heden ook met maandpas
Vanaf heden zal de stream van RTL7Darts vallen onder RTLXL wat betekent dat je een maand alle dartswedstrijden kunt zin voor € 3,99
Kwalificatietoernooien eerste twee EuroTour toernooien succesvol voor de Nederlanders
Voor het eerste EuroTour toernooi in Hildesheim plaatsten zich 5 landgenoten. Voor EuroTour twee in Gibraltar vier.
Michael Smith haalt in 2015 zijn eerste TV-finale
Het dartsjaar 2014 zit er nu officieel op, twee nieuwe wereldkampioenen en een nieuw jaar in het vooruitzicht.
Voorbeschouwing The Unibet Masters
Vanaf 31 januari 2015 gaat The Masters weer van start. De Top 16 van de Order of Merit komen in actie in het Engelse Milton Keynes.
Gary Anderson grote winnaar PDC Awards 2014
Gisteren werden de jaarlijkse awards van de PDC uitgereikt in het Dorchester Hotel in Londen. Anderson viel vier keer in de prijzen
Eerste echte dag PDC competitie 2015 met Euro Tour Qualifiers
Het seizen is vandaag officieel van start gegaan met de eerste twee UK kwalificatietoernooien voor de EuroTour
Laatste vier Q-School winnaars bekend
De Zweedse veteraan Magnus Caris was een van de vier spelers die rechtstreeks een toerkaart wisten te winnen. Daarnaast kregen ook de achttien beste spelers een plaatsbewijs voor de ProTour.
James Wilson definitief naar de PDC
Wilson pakte vandaag een tourkaart tijdens de Q-School, net als Steve West, Steve Douglas en Jason Wilson.
Devon Petersen keert terug op de ProTour na zege op dag 2 van de Q-School
Naast de Zuid-Afrikaan plaatsten ook oudgediende Andy Jenkins zich en Matthew Edgar en Jason Lovett
Het dartsjaar 2014: juli
Na een prachtig jaar met schitterende toernooien is het tijd om terug te blikken. Vandaag kijken we terug naar juli 2014.
Jeffrey de Zwaan en Mike Zuydwijk pakken tourkaart op dag 1 van de Q-School
De twee jonge Nederlanders die onlangs tekenden bij het nieuwe team van Raymond van Barneveld waren meteen succesvol op Q-School.
Het dartsjaar 2014: juni
Na een prachtig jaar met schitterende toernooien is het tijd om terug te blikken. Vandaag kijken we terug naar juni 2014.
Het dartsjaar 2014: mei
Na een prachtig jaar met schitterende toernooien is het tijd om terug te blikken. Vandaag kijken we terug naar mei 2014.
Het dartsjaar 2014: april
Na een prachtig jaar met schitterende toernooien is het tijd om terug te blikken. Vandaag kijken we terug naar april 2014.
Scott Mitchell Lakeside Champion
Na een absolute thriller met Martin Adams wist ‘ Scotty Dog’ voor het eerst in zijn carrière wereldkampioen te worden.
Programma Premier League Darts bekend
Direct na de WK finale maakte Barry Hearn de tien Premier League deelnemers bekend. De PDC heeft nu ook het speelschema voor de eerste negen speelrondes naar buiten gebracht.
Het dartsjaar 2014: maart
Na een prachtig jaar met schitterende toernooien is het tijd om terug te blikken. Vandaag kijken we terug naar maart 2014.
Speelschema The Masters bekend
Het toernooi met de top zestien van de wereld is naar voren gehaald op de kalender, en staat al over een paar weken op het programma.
Het dartsjaar 2014: februari
Na een prachtig jaar met schitterende toernooien is het tijd om terug te blikken. Vandaag kijken we terug naar februari 2014.
Het dartsjaar 2014: januari
Na een prachtig jaar met schitterende toernooien is het tijd om terug te blikken. Vandaag kijken we terug naar januari 2014.
Kim Huybrechts naar de Premier League
Kim Huybrechts hoort bij de tien namen die mogen strijden in de Premier League. De overige namen zijn Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson, Adrian Lewis, Raymond van Barneveld, Peter Wright, James Wade, Dave Chisnall en debutant Stephen Bunting.
Gary Anderson de wereldkampioen van 2015
Gary Anderson heeft in een schitterende finale afgerekend met 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor. The Fyling Scotsman speelde een fantastisch jaar en bekroonde dat met de grootste titel in de dartsport. In de beslissende set was hij niet bij te houden en won deze met 3-0.
PDC WK Darts – Voorbeschouwing finale
Na vandaag weten wie de wereldkampioen Darts 2015 is. RTL7 darts commentator Jacques Nieuwlaat kijkt alvast vooruit
Barney niet naar de finale
De vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld heeft het niet kunnen bolwerken tegen Phil Taylor. Tot 2-2 kon de Hagenaar mee met de Engelsman. Daarna trapte The Power het gaspedaal in en was niet meer in te halen voor de Nederlander.
Michael van Gerwen uitgeschakeld in de halve finale
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd om voor de derde keer op rij de finale te bereiken van het WK Darts. In Alexander Palace was de Schot Gary Anderson met 6-3 te sterk voor de Nederlander.
Kaartverkoop Dutch Darts Masters
De kaartverkoop voor de Dutch Darts Masters welke gehouden zullen worden in Venray is van start gegaan.
PDC WK Darts – Voorbeschouwing 3 januari
Vandaag wordt bekend wie de finalisten van het PDC WK Darts 2015 worden. RTL7 darts commentator Jacques Nieuwlaat kijkt alvast vooruit
Van Barneveld na thriller door naar de halve finale
Raymond van Barneveld heeft zich door een 5-4 overwinning geplaatst voor de halve finale van het WK Darts. De gelijk opgaande wedstrijd werd in de tweede leg van de negende set beslist. Met een 124 finish brak van Barneveld de leg die Stephen Bunting was begonnen.
Stunt van Van der Voort blijft uit
Vincent van der Voort is er niet in geslaagd om de halve finale van het WK darts te bereiken. In een spannende wedstrijd verloor The Dutch Destroyer met 5-3 van de oude maestro, Phil Taylor.
Barney en Bengi formeren nieuw dartteam
Vandaag heeft het management van Raymond van Barneveld bekendgemaakt dat zij een dartteam gaan opstarten rondom de vijfvoudig wereldkampioen.
PDC WK Darts – Voorbeschouwing 2 januari
Op de tweede dag van 2015 worden de kwartfinales van het WK Darts afgerond. RTL7 darts commentator Jacques Nieuwlaat kijkt alvast vooruit
Mighty Mike in kampioensvorm naar de halve finale
Na een fantastische partij darts van uitzonderlijk hoog niveau heeft Michael van Gerwen zich geplaatst voor de halve finale. Met 5-2 was de Brabander te sterk voor de Schot Robert Thornton. In de halve finale krijgt van Gerwen wederom te maken met een Schot, Gary Anderson.
WALK ON in je eigen dartshirt
Een dartshirt is niet zomaar een shirt. Natuurlijk kan je darten in een T-shirt, overhemd of een trui, maar een dartshirt geeft je nét dat beetje meer.
Let the darts begin! Complete WK darts set
Het WK darts gaat van start en tot de kerst gaan we genieten van de eerste ronde. Doe zelf ook mee met de complete en uiterst professionele WK dartbord set. Lees meer over alle details en wat u moet doen om dit top dartpakket onder de kerstboom te kunnen leggen.
Herhaling Documentaire MVG om 19.05 uur op RTL7
Vanaf 20.00 uur beginnen de kwartfinales van het WK Darts. Voorafgaand aan die wedstrijden zenden we nogmaals de documentaire uit over de huidige wereldkampioen Michael van Gerwen.
PDC WK Darts – Voorbeschouwing 1 januari
Op de eerste dag van 2015 beginnen in Londen de kwartfinales van het WK Darts.
Van Barneveld verslaat Lewis in dartsthriller
Raymond van Barneveld- Adrian Lewis, Phil Taylor- Kim Huybrechts en Stephen Bunting tegen Michael Smith. Affiches om je vingers bij af te likken en de heren lieten het dartspubliek niet in de steek en brachten de dartsliefhebbers een fantastische avond.
Anderson wipt 'de sensatie' uit het toernooi
Gary Anderson heeft de sensatie van het toernooi verslagen met 4-1. Cristo Reyes speelde wederom een goede wedstrijd maar was niet opgewassen tegen het scorend vermogen van The Flying Scotsman. In de kwartfinale wacht landgenoot Peter Wright.
Michael van Gerwen naar de kwartfinale
Wereldkampioen Michael van Gerwen heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het WK darts. Met 4-1 versloeg Mighty Mike de Engelsman Terry Jenkins. Debutant van de Pas kon het niet bolwerken tegen Robert Thornton. De Schot was met 4-0 te sterk voor Big Ben.
Barney en Fast Vinnie winnen
Raymond van Barneveld heeft op een spannende wijze afgerekend met Jamie Caven terwijl Vincent van der Voort een makkelijke middag had met de Duitser Max Hopp. Beide Nederlanders zien we terug bij de laatste 16.
Afgerond en functioneel: The Guard
Iedereen die wel eens darts kijkt op TV valt op dat er rond het dartbord op het podium een gekleurde rand zit. Wat is dit? En waar dient die voor?
Dutch Open Darts 2015
Heb je van al het dartsgeweld op RTL7 ook zin gekregen om zelf te darten? Kom dan naar het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa; de Dutch Open Darts 2015.
Adrian Lewis wint in spektakelstuk van Keegan Brown
Voormalig wereldkampioenen Adrian Lewis en Phil Taylor wisten zich te plaatsen voor de derde ronde. Lewis had wat moeite met de jonge Keegan Brown, maar wist zich overtuigend naar de volgende ronde te gooien. Taylor won eenvoudig van Mark Webster. De eerste partij op de avond werd gewonnen door Dean Winstanley die in een ware thriller Darren Webster versloeg.
De officiële RTL7 WK dartset 2015
Altijd al willen beginnen met darten? Of toe aan een betere dart set? RTL7 darts heeft, speciaal voor het WK 2015 een dart geselecteerd. Vandaag wat meer technische info over deze darts.
Toernooicenter PDC WK 2015
Van 18 december 2014 tot en met 4 januari 2015 wordt het PDC WK Darts gehouden in het Alexandra Palace te Londen. In het toernooicenter vind je alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen.
Sensationele overwinningen van Cristo Reyes en Kim Huybrechts
Zowel Kim Huybrechts en Cristo Reyes hebben zich na twee thrillers geplaatst voor de derde ronde van het WK. Beide spelers moesten zich na een achterstand terugvechten in de wedstrijd en lieten zien goed te kunnen knokken.
Het zijn de kleine dingen die het doen
Zonder flights gaat het je niet lukken je pijlen goed in het bord te krijgen.En zonder shafts krijg je je flights niet op de darts. Het zijn maar kleine dingetjes, flights en shafts, maar onmisbaar.
Van de Pas stunt verder
Benito van de Pas heeft na Paul Nicholson ook Dave Chisnall verslagen op het grootste podium van de wereld. De debutant was op de beslissende momenten beter dan de nummer 8 van de wereld. Hiermee plaatste Big Ben zich, net als Michael van Gerwen, voor de derde ronde. Jelle Klaasen verloor nipt van Gary Anderson.
Jenkins walst over Ryder
Laurence Ryder wist geen enkele leg te pakken tegen de ontketende Terry Jenkins. Met heel de wedstrijd rond de 100 gemiddeld te gooien, pakte The Bull een overwinning van 12-0. Eerder wist ook Robert Thornton te winnen van Ronnie Baxter.
De basis van het spelletje.
Voor een goede voetbalwedstrijd is een perfecte grasmat een vereiste.Een goede partij darts begint met een goed dartbord en een goeie set darts. Vandaag gaan we wat meer vertellen over een van de beste dartborden die er te krijgen zijn: Het RTL7 Professional dartbord.
Meer nieuws bekijken

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

In just ten days. Will be a great night for all those around the Crewe area! http://t.co/wzYxkcMGQ3
Get following these guys and listen to there music you won't regret it @StilliaOfficial
New Sponsorship news coming in a couple of days!
Ha ha not sure how some things happen in life but .
Is Ajax vergeten hoe je moet voetballen? #ajafey
WEBSITE UPDATE: 2015 BetVictor World Matchplay Tickets - http://t.co/gAHJSY1M45 http://t.co/5CHw2kUfNN
Enjoying last day of my holiday, tomorrow back on track. Prepare for masters and PL. Looking forward to play again.
/// Meer bekijken