/ Nieuws

Geen winnaar bij Barney tegen Wright

Premier League

24-2-2017 01:00

Raymond van Barneveld heeft in een weinig enerverende wedstrijd gelijk gespeeld tegen Peter Wright. Pas in de negende leg wist Snakebite voor het eerst te breken, maar in de laatste leg bezorgde een 140-finish alsnog een punt.

In de beginfase van de wedstrijd gaven beide spelers elkaar geen duimbreed toe. In de eerste vier legs ging alles ondanks drie breakkansen voor Wright met de darts mee en ook in de vijfde leg strafte Snakebite getreuzel van Barney bij het finishen niet af. Ook na acht keer gooien vanaf 501 waren er geen breaks gevallen en was de stand dus 4-4.

In de negende leg was drie keer scheepsrecht voor Wright. Via de dubbel 5 pakte hij voor het eerst in de wedstrijd de voorsprong en de Schot maakte de break een leg later waardevol door ook zijn eigen leg te houden. Van Barneveld knokte zich wel terug naar 6-5, maar mocht de twaalfde en laatste leg niet beginnen.

Dat mocht Wright wel. Dat deed Snakebite redelijk, maar niet goed genoeg. Barney kreeg de kans om toch nog op gelijke hoogte te komen en deed dit in stijl. De vijfvoudig wereldkampioen produceerde een prima 140-finish en zorgde daarmee alsnog voor een puntendeling tussen de twee kemphanen.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Guy Habets

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Here is the link https://t.co/YJuYunq5bh
Doing a radio interview tomorrow night for an hour at 8 pm on radio Norfolk. Hope you all tune in just hope I don’t say nothing stupid lol 🎯
How I feel realising I went 3-0 down two games in a row against 2 players in the top 8 in a race to 5!! Gave myself… https://t.co/qQivkb91pZ
Wasn’t to be tonight, we move forward to Lakeside! A massive thank you to the crowd and people in The Netherlands… https://t.co/ZqiVsgJ1lm
Michael Speight!!! https://t.co/o4f40iBpN7
Is it just me or do everyone use steps to do the christmas tree lol https://t.co/ILjDWvDRgP
@rockstar_13_ if you were going to go fishing with @DEMOLITION180 what type of fishing would it be?
/// Meer bekijken