/ Nieuws

Barney boekt ruime overwinning

Premier League

30-3-2017 21:58

Raymond van Barneveld heeft zijn goede lijn van de laatste weken weten door te trekken. Tegen James Wade vielen de dubbels niet altijd even lekker, maar werd er wel een ruime zege geboekt: 7-2.

Wade had duidelijk zijn dag niet tegen Van Barneveld: de tripples vielen moeizaam en ook de spaarzame kansjes op de dubbels vielen er niet in. Mede daardoor kon Van Barneveld, die ook niet altijd even sterk op de dubbels was, uitlopen naar een heerlijke 5-0 voorsprong.

Vervolgens kon ‘The Machine’ twee ker zijn eigen leg behouden, maar hij kwam nooit in de buurt van een positief resultaat tegen Van Barneveld. ‘Barney’ bleef prima gooien en haalde via de dubbel zeven een overtuigende 7-2 binnen en daarmee zijn vierde overwinning op rij.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Michel Mulders

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Niet nodig hoor dat weten we wel, net zoals zijn andere eerste ronde nederlagen tegen Van Gerwen en Burnett https://t.co/FXWlNMUzAV
Nou dat wist ik niet... https://t.co/tHcajmGvnU
Ik hoop het niet https://t.co/9Sw9y45AEN
Kind words. Great game played in the right spirit https://t.co/y7KQuG6g9Q
Stats kloppen: https://t.co/gdWsUpOJK6 https://t.co/sdEJNOutpG
Ik zou de commentatoren gelovenโ€ฆ https://t.co/MV9Ck9wAln
/// Meer bekijken