/ Nieuws

Showman Lewis eist hoofdrol op

Premier League

13-4-2017 22:00

Adrian Lewis heeft zich van zijn beste kant laten zien in Liverpool. Tegen Raymond van Barneveld liet hij de supporters van alles zien. Waaronder een 9-darter.

In de tweede leg brak de Engelsman naar 2-0 via een 140-finish. Barney ging mee met het niveau en brak meteen terug door 128 van het bord te poetsen. Toen kwam de vierde leg. Een legendarische leg. Beiden begonnen met 180 maar het was Jackpot die doorstoomde tot negen perfecte darts. Lewis was de laatste speler die een 9-darter gooide in de Premier League en die status versterkte hij vanavond.

Vervolgens ging de wedstrijd gelijk op en hielden de mannen hun eigen legs. De Engelsman liet de voorsprong niet meer afpakken en won met 7-4. Zijn gemiddelde eindigde op 111.52.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Here is the link https://t.co/YJuYunq5bh
Doing a radio interview tomorrow night for an hour at 8 pm on radio Norfolk. Hope you all tune in just hope I don’t say nothing stupid lol 🎯
How I feel realising I went 3-0 down two games in a row against 2 players in the top 8 in a race to 5!! Gave myself… https://t.co/qQivkb91pZ
Wasn’t to be tonight, we move forward to Lakeside! A massive thank you to the crowd and people in The Netherlands… https://t.co/ZqiVsgJ1lm
Michael Speight!!! https://t.co/o4f40iBpN7
Is it just me or do everyone use steps to do the christmas tree lol https://t.co/ILjDWvDRgP
@rockstar_13_ if you were going to go fishing with @DEMOLITION180 what type of fishing would it be?
/// Meer bekijken