/ Nieuws

Van Barneveld op valreep geplaatst voor Champions League of Darts

01-8-2017 15:37

Raymond van Barneveld heeft zich geplaatst voor de Champions League of Darts. De Nederlander bemachtigde als nummer 8 van de PDC Order of Merit een ticket. Ook Michael van Gerwen is van de partij.

De nummers 1 tot en met 7 van de PDC Order of Merit krijgen een startbewijs voor de Champions League of Darts. De achtste speler is de titelverdediger. Aangezien Phil Taylor, als huidig CLoD-kampioen, op de vierde plek staat, mag ook de nummer 8 van de wereldranglijst meedoen. 

Het complete deelnemersveld voor de Champions League of Darts bestaat dus uit Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Phil Taylor, Adrian Lewis, Dave Chisnall, Mensur Suljovic en Raymond van Barneveld.

Grand Slam of Darts
De prestaties van Phil Taylor op de World Matchplay hebben er ook voor gezorgd dat 'The Power' zeker is van deelname aan de Grand Slam of Darts. Finalisten van grote toernooien krijgen namelijk een startbewijs voor het toernooi met zowel PDC- als BDO-spelers.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Think the ranger rover gives the wrong impression taking my nephew for his hair cut and waiting outside someone pul… https://t.co/CF4e4F0Abp
Happy world matchplay eve folks! Here’s hoping Gary can break his blackpool duck!! Who’s all going? #teamando😎
Nice one pal you would have loved to see me go for a dunking 🙈 https://t.co/WwN59usXTt
There is another one coming..... https://t.co/ejxlkFiiml
These pair - like butter wouldn’t melt! X 🐶 https://t.co/7BDMw8XQWb
@DEMOLITION180 Life on stilts, by Darren Webster 😂😂😂
Still waiting for him to get to the bar. Bless him maybe he can’t find it Again 🙊 https://t.co/oXtBUJ2dQW
/// Meer bekijken