/ Nieuws

Van Barneveld op valreep geplaatst voor Champions League of Darts

01-8-2017 15:37

Raymond van Barneveld heeft zich geplaatst voor de Champions League of Darts. De Nederlander bemachtigde als nummer 8 van de PDC Order of Merit een ticket. Ook Michael van Gerwen is van de partij.

De nummers 1 tot en met 7 van de PDC Order of Merit krijgen een startbewijs voor de Champions League of Darts. De achtste speler is de titelverdediger. Aangezien Phil Taylor, als huidig CLoD-kampioen, op de vierde plek staat, mag ook de nummer 8 van de wereldranglijst meedoen. 

Het complete deelnemersveld voor de Champions League of Darts bestaat dus uit Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Phil Taylor, Adrian Lewis, Dave Chisnall, Mensur Suljovic en Raymond van Barneveld.

Grand Slam of Darts
De prestaties van Phil Taylor op de World Matchplay hebben er ook voor gezorgd dat 'The Power' zeker is van deelname aan de Grand Slam of Darts. Finalisten van grote toernooien krijgen namelijk een startbewijs voor het toernooi met zowel PDC- als BDO-spelers.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Rob Cross out too!To be fair, I saw his last few games.Mansell and the young boy should have done him. Ando MVG and Cross all out!Who wins?
Dan Dawson's obsession with Dawson Murschell 😩. He's like the high school geek obsessed with the exchange student
Gwannn big Hendo https://t.co/WmLpJpVjtS
Rob Cross was a lucky boy there! Mansell had him rattled but just couldn't finish the job
MVG and Gary both out! Wide Open now! and Michael Smith is apparently still asleep!
Gary's out! Evans wins 6-4 from 4-2 down. Evans played well, some big finishes in there 121, 80, 118 and 150 to win. On to Glasgow now!
Gary loses 3 on the spin and is 5-4 down 😩
/// Meer bekijken