/ Nieuws

Van Barneveld op valreep geplaatst voor Champions League of Darts

01-8-2017 15:37

Raymond van Barneveld heeft zich geplaatst voor de Champions League of Darts. De Nederlander bemachtigde als nummer 8 van de PDC Order of Merit een ticket. Ook Michael van Gerwen is van de partij.

De nummers 1 tot en met 7 van de PDC Order of Merit krijgen een startbewijs voor de Champions League of Darts. De achtste speler is de titelverdediger. Aangezien Phil Taylor, als huidig CLoD-kampioen, op de vierde plek staat, mag ook de nummer 8 van de wereldranglijst meedoen. 

Het complete deelnemersveld voor de Champions League of Darts bestaat dus uit Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Phil Taylor, Adrian Lewis, Dave Chisnall, Mensur Suljovic en Raymond van Barneveld.

Grand Slam of Darts
De prestaties van Phil Taylor op de World Matchplay hebben er ook voor gezorgd dat 'The Power' zeker is van deelname aan de Grand Slam of Darts. Finalisten van grote toernooien krijgen namelijk een startbewijs voor het toernooi met zowel PDC- als BDO-spelers.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Your welcome buddy https://t.co/9U4hJNXlG6
Also hope tonight when I was playing hope the kids I brought up on stage to hit the winning doubles so I can have a brake liked it also
There was one guy at the gig tonight asked for my flights I come back out to c u couldn't c you please contact me here and I'll post them 😁
Vincent https://t.co/VfeMQMU3fC
Thanks all I'm offfffff https://t.co/R7b459LWWP
@fordey180 @Wayne501Mardle Forgot about that piece of talent
No https://t.co/Zav97WzFM5
/// Meer bekijken