/ Nieuws

Van de Pas naar PDC jeugd WK

06-9-2017 13:42

Benito van de Pas heeft zich verzekerd van deelname aan het WK jeugd van de PDC. De 24-jarige Tilburger heeft dat te danken aan zijn plek in de top 32 van de PDC Order of Merit. Hij zou dit jaar dus twee keer wereldkampioen kunnen worden.

Ook regerend jeugdkampioen Corey Cadby is van de partij. 'The King' was vorig jaar te sterk voor de Nederlander Berry van Peer. Daarnaast gooide Cadby hoge ogen op de afgelopen World Series of Darts toernooien in Nieuw-Zeeland en Australië. Daarnaast zijn er nog enkele spelers die dankzij verschillende kwalificatietoernooien verzekerd zijn van deelname aan het PDC jeugd WK. Maxim Aldoshin (Rusland), Jarvis Bautista (Gibraltar), Keifer Durham (Canada), Luke Durham (Engeland), Max Hopp (Duitsland), Daniel Jensen (Denemarken), Robbie King (Australië), Man Lok Leung (Hong Kong), Dominik Pundt (USA), Jack Ryder (Engeland) en Qingyu Zhan (China) zullen ook aanwezig zijn.

Het WK jeugd start op 6 november. De finale staat gepland op 26 november en wordt tijdens de Players Championship Finales gespeeld.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

The best escape room we have done I highly recommend @Tulleys_Shock Thank you #WeEscaped 🔍🔐 https://t.co/ecb27XOHe0
10mph all way haha 😘😍❤️ https://t.co/xgjhPyyBMm
Bring my boy home 😁😁😁❤️
Exhibitions a plenty during October! 4 countries. Ireland, Austria, England and Germany. 🇮🇪🇦🇹🇬🇧🇩🇪
I believe in early December https://t.co/IQjNLKbhxd
A great tribute to the best there ever has been.... and the best there ever will be. Thank you Phil 🎯👏👏👏👏👏👏👏 https://t.co/vFdc1AdKZJ
See you there matey 🎯 https://t.co/tbOi9gJZjZ
/// Meer bekijken