/ Nieuws

Een lach en een traan in Wolverhampton

Grand Slam of Darts

12-11-2017 20:00

Groep E
Peter Wright 5-0 Corey Cadby
Vrij verrassend verloren beide spelers gisteren hun eerste wedstrijd. Het was duidelijk niet Cadby zijn dag want het werd een whitewash in het voordeel van Snakebite. De Australier kwam als een komeet binnen in de dartwereld, maar zijn ontwikkeling lijkt momenteel een beetje stil te staan. Cadby is door twee nederlagen ook al uitgeschakeld en zal de laatste wedstrijd tegen Durrant vooral nog om de eer spelen.
Alan Norris 3-5 Glen Durrant
Alan Norris en Glen Durrant maakte er een spannende wedstrijd van. Het enige foutje dat Norris maakte werd door Durrant meedogenloos afgestraft. In de zevende leg van de wedstrijd miste Norris met nog twee darts in de hand en 60 op het scorebord de grote 20. Chuckie gaf zichzelf daarmee geen kans op een dubbel. Duzza profiteerde optimaal en gooide 75 uit om de beslissende break te forceren.


Groep F
Jeffrey de Zwaan 3-5 Scott Mitchell
De jonge Leidschendammer had alle kans tegen Scott Mitchell. De Zwaan had net teveel moeite met het gooien van zijn dubbels. Scorend was hij absoluut de betere speler van de twee. Mitchell leek wat problemen te hebben met zijn been. Trekkebenend wankelde de voormalig BDO wereldkampioen over het podium, maar het kon hem niet weerhouden van zijn eerste zege van het toernooi: 5-3.
Dave Chisnall 2-5 Stephen Bunting (F)
The Bullit behaalde een ruime zege op een uitermate tegenvallende Dave Chisnall. Een goede start van Bunting, en een zwak optreden van Chizzie waren bepalend in dit duel.

Groep G

James Wilson 5-2 Mark McGeeney
In een mum van tijd stond het 2-0 voor McGeeney. Daarna stokte het bij de Gladiator en pakte hij geen leg meer. Wilson deed dat vijf legs op rij en zodoende kwam de 5-2 stand op het scorebord.
Mensur Suljovic 5-4 Michael Smith (G)
In een heerlijke partij darts heft Suljovic zijn tweede overwinning behaald van dit toernooi. In een gelijkopgaande wedstrijd moest een negende leg de beslissing brengen. In 11 darts trok The Gentle de leg en dus de wedstrijd naar zich toe.

Groep H
Simon Whitlock 2-5 Cameron Menzies (H)
Een verrassende overwinning van nieuwkomer Menzies op de Australische routinier Simon Whitlock. Met 5-2 was de Schot te sterk voor The Wizard. De 28 jarige Cammi heeft het in zich om een echte publieksspeler te worden. Hij speelt snel en geniet van ieder moment op het podium.

Gary Anderson 5-1 Berry van Peer
Gary Anderson heeft een regelmatige 5-1 overwinning behaald op Berry van Peer. van Peer heeft sinds een tijdje last van darteritus. Dit houdt in dat hij zijn pijlen niet goed kan loslaten. Voor een speler vreselijk en voor het publiek niet om aan te zien. De hele partij was een struggle voor de 21-jarige Nederlander. In de laatste groepswedstrijd speelt van Peer tegen Menzies. De winnaar gaat door naar de volgende ronde.

Alle verslagen van de Grand Slam of Darts kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen en het wedstrijdschema van de Grand Slam of Darts zijn terug te vinden op de op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts. Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Grand Slam of Darts. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Grand Slam of Darts kunt u vinden de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

And even then Iā€™m more active then you... https://t.co/fchF2JkpuQ
You at lakeside then pal https://t.co/qF85USJGQc
@JJNieuwlaat De avond staat al weer helemaal in de steigers zie ik...
Ff de noodzakelijke zaken geregeld @FrankVischsch https://t.co/ke6wC6EliZ
šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚
Niet nodig hoor dat weten we wel, net zoals zijn andere eerste ronde nederlagen tegen Van Gerwen en Burnett https://t.co/FXWlNMUzAV
Nou dat wist ik niet... https://t.co/tHcajmGvnU
/// Meer bekijken