/ Nieuws

Phil Taylor Legacy limited edition dart

15-12-2017 18:54

Het WK darts van 2018 wordt definitief het afscheid van Phil Taylor. Ongeacht of hij nu –wederom- wereldkampioen wordt of dat hij in een vroeger stadium zal sneuvelen, het wordt een afscheid van wellicht de grootste darter tot op heden.

Zijn tot nu toe ongeëvenaarde aantal van 16 wereldtitels zal niet licht in te halen zijn en zal mogelijk voor altijd in de geschiedenisboeken blijven staan als meeste wereldtitels ooit. Om zijn hele carrière te vieren heeft Target een speciale uitvoering gefabriceerd van het model waarmee hij vele WK’s heeft gewonnen.

Een prachtige, unieke en gelimiteerde uitgave in een schitterende verzamelbox wordt geleverd samen met extra accessoires en een boekje met al zijn WK finales, een genummerd certificaat en een origineel handgeschreven handtekening van de oude meester zelf!

Wil jij zo'n uniek item in huis hebben? Bestel hem dan hier!

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Rob Cross out too!To be fair, I saw his last few games.Mansell and the young boy should have done him. Ando MVG and Cross all out!Who wins?
Dan Dawson's obsession with Dawson Murschell 😩. He's like the high school geek obsessed with the exchange student
Gwannn big Hendo https://t.co/WmLpJpVjtS
Rob Cross was a lucky boy there! Mansell had him rattled but just couldn't finish the job
MVG and Gary both out! Wide Open now! and Michael Smith is apparently still asleep!
Gary's out! Evans wins 6-4 from 4-2 down. Evans played well, some big finishes in there 121, 80, 118 and 150 to win. On to Glasgow now!
Gary loses 3 on the spin and is 5-4 down 😩
/// Meer bekijken