/ Nieuws

Phil Taylor Legacy limited edition dart

15-12-2017 18:54

Het WK darts van 2018 wordt definitief het afscheid van Phil Taylor. Ongeacht of hij nu –wederom- wereldkampioen wordt of dat hij in een vroeger stadium zal sneuvelen, het wordt een afscheid van wellicht de grootste darter tot op heden.

Zijn tot nu toe ongeëvenaarde aantal van 16 wereldtitels zal niet licht in te halen zijn en zal mogelijk voor altijd in de geschiedenisboeken blijven staan als meeste wereldtitels ooit. Om zijn hele carrière te vieren heeft Target een speciale uitvoering gefabriceerd van het model waarmee hij vele WK’s heeft gewonnen.

Een prachtige, unieke en gelimiteerde uitgave in een schitterende verzamelbox wordt geleverd samen met extra accessoires en een boekje met al zijn WK finales, een genummerd certificaat en een origineel handgeschreven handtekening van de oude meester zelf!

Wil jij zo'n uniek item in huis hebben? Bestel hem dan hier!

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Teaming up with the legend @BobAnderson180 for exhibitions on February 1,2 & 3, 2019! Message directly if intereste… https://t.co/45cvZg2pLS
Absolutely delighted with the result with @Duzza180 tonight! What a gentleman Glen is, over the moon and proud of u… https://t.co/wKUYafekvs
Very Soon #FrankWaarBlijftDatBracket? @FrankVischsch https://t.co/QzivL7uTdX
Altijd gezellig met Darryl! https://t.co/3wICOlX14m
Plastering done even got the plumbing done I don’t mess about lol https://t.co/wlJ1UKcqEh
Looking forward to playing Paddy on Saturday. Bring it on! https://t.co/0d53uHP2TO
Already for plastering should have the toilet back in by Sunday lol https://t.co/oFNX5m64Fx
/// Meer bekijken