/ Nieuws

Gelijke spelen domineren de laatste avond in Aberdeen

Premier League

10-5-2018 22:22

Daryl  Gurney mocht maximaal maar  twee legs tegen krijgen om te kunnen blijven hopen op een plek bij de laatste vier.  Superchin liep uit naar een  5-2 voorsprong maar toen  Snakebite zijn derde  rake dubbel in het bord gooide liet de Noord-Ier het verder ook lopen. Een puntendeling was een juiste uitslag van de verder matige wedstrijd.  Door dit resultaat pakt Gurney als debutant de vijfde plaats. Wright komt uit op een zevende plaats in de rangschikking.

In een matige partij hebben Simon Whitlock en Rob Cross de punten gedeeld. Het initiatief lag in het begin van de partij duidelijk bij de huidige wereldkampioen, maar gaandeweg de wedstrijd kwam The Wizard toch langszij. Het was een soort hotsen-knotsen-begonia-darten. 180s wisselden elkaar af met lage scores en beide spelers kwamen niet boven de 90 met hun gemiddelde. Whitlock eindigt deze editie van de premier league met 13 punten. Rob Cross zien we volgende week terug in de O-2  Arena.

Alle informatie over de wedstrijden die tijdens de eerste speelronde zijn gespeeld vind je terug in het Premier League toernooicenter op onze website. In het toernooicenter kun je ook terecht voor het speelschema van de komende weken en de uitzendtijden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Volg ons dan op Twitter: @RTL7Darts.

 

Johan Sepers

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Does anyone no where I can get good tickets for the Man U vs juve game to take my son to his first @ManUtd game. Bo… https://t.co/bTWQvuBgoE
@Webby180 Played well today mark, very consistent. Play like that and you will be ok. Best of luck.
Play off for world pro it is then!! Will give it everything then either way it’s looking ahead to next year
Gary loses to Rickey Evans in the last 32
Gary wins his 2nd game by 6 legs to 4 #teamando
First up today for Gary is Ryan Searle #teamando
Play brilliant n then play pants. Suppose that’s me at the moment but practicing hard. Some brilliant comments from… https://t.co/IuAHDm2TWf
/// Meer bekijken