/ Nieuws

Butler herstellende van ernstige hartaanval

21-6-2018 17:28

Larry Butler is weer aan de betere hand. De Amerikaan werd net na de World Cup of Darts getroffen door een ernstige hartaanval en belandde in het ziekenhuis. Zijn vrouw, die zelf ook op de eerste hulp belandde, deed via Facebook haar verhaal.

'Larry werd getroffen door een ernstige hartaanval. Als hij niet in het ziekenhuis was geweest, was hij er nu niet meer geweest. Hij bracht negen dagen door op de hartbewaking aan een beademingsapparaat. De cijfers zijn verbijsterend. Hij had twaalf schokken nodig om het hart weer op gang te krijgen en hij had tien units bloed nodig, nadat een interne bloeding was ontdekt. Vorige week donderdag hebben ze hem naar een gewone kamer gebracht. Hij kon niet slikken, praten of bewegen (...). Timmy (een vriend van Larry red.) belde me om 05:30 (afgelopen dinsdag red.) om te vertellen dat Larry rechtop zat, aan het eten was en begon te praten. Hij kan zijn armen en benen bewegen en zijn eigen bril opzetten. De verpleegster belde een paar uur later op om te laten weten dat hij nu een verzorger in zijn kamer moet hebben, omdat hij zelf het bed uit probeert te komen. Ik weet dat we in de toekomst te maken krijgen met therapie en struggles, maar ik ga vanavond slapen, wetende dat we hem snel terug zullen hebben', vertelt ze. 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Think the ranger rover gives the wrong impression taking my nephew for his hair cut and waiting outside someone pul… https://t.co/CF4e4F0Abp
Happy world matchplay eve folks! Here’s hoping Gary can break his blackpool duck!! Who’s all going? #teamando😎
Nice one pal you would have loved to see me go for a dunking 🙈 https://t.co/WwN59usXTt
There is another one coming..... https://t.co/ejxlkFiiml
These pair - like butter wouldn’t melt! X 🐶 https://t.co/7BDMw8XQWb
@DEMOLITION180 Life on stilts, by Darren Webster 😂😂😂
Still waiting for him to get to the bar. Bless him maybe he can’t find it Again 🙊 https://t.co/oXtBUJ2dQW
/// Meer bekijken