/ Nieuws

Cadby zegt Auckland Darts Masters af

01-8-2018 11:03

Corey Cadby zal niet in actie komen tijdens de Auckland Darts Masters. De runner-up van vorig jaar heeft problemen met het aanvragen van zijn visum, waardoor hij niet naar Nieuw-Zeeland kan reizen.

Cadby wordt vervangen door Ben Robb, de nummer drie van de dartsranking van Nieuw-Zeeland. Hij gaat zijn debuut maken op een televisietoernooi. 

Tijdens de Auckland Darts Masters zien we Raymond van Barneveld weer terug. Nadat hij de US Darts Masters en de Shanghai Darts Masters aan zich voorbij mocht laten gaan, is hij tijdens de drie toernooien downunder wel van de partij.

Deelnemerslijst
PDC-genodigden: Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Gary Anderson, Simon Whitlock, Kyle Anderson, Michael Smith, Raymond van Barneveld

QualifiersCody Harris, Warren Parry, Haupai Puha, Tim Pusey, Tahuna Irwin, Mark McGrath, John Hurring, Ben Robb

1 Van Gerwen over Cadby: 'Had ik kunnen zijn!'

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken