/ Nieuws

Deelnemers Champions League of Darts bekend

02-8-2018 12:35

De derde editie van de Champions League of Darts start op 22 september in Brighton. Welke acht spelers deelnemen aan het toernooi is inmiddels bekend. Simon Whitlock, Daryl Gurney en Rob Cross maken hun debuut.

Naast de titelverdediger plaatsen de zeven hoogst geklasseerde spelers op de PDC Order of Merit zich voor het toernooi. Mensur Suljovic wist vorig jaar de titel te pakken na een overwinning op Gary Anderson. De Oostenrijker krijgt ook dit jaar concurrentie van runner-up Anderson, Michael van Gerwen, Peter Wright en Dave Chisnall. Whitlock, Gurney en Cross maken hun eerste opwachting op het toernooi.

De Champions League of Darts start met twee poules van vier spelers. De nummers 1 en 2 van de poules spelen daarna verder in de knock-outfase.

Deelnemerslijst: Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Gary Anderson, Daryl Gurney, Mensur Suljovic, Simon Whitlock en Dave Chisnall.

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken