/ Nieuws

Deelnemers Champions League of Darts bekend

02-8-2018 12:35

De derde editie van de Champions League of Darts start op 22 september in Brighton. Welke acht spelers deelnemen aan het toernooi is inmiddels bekend. Simon Whitlock, Daryl Gurney en Rob Cross maken hun debuut.

Naast de titelverdediger plaatsen de zeven hoogst geklasseerde spelers op de PDC Order of Merit zich voor het toernooi. Mensur Suljovic wist vorig jaar de titel te pakken na een overwinning op Gary Anderson. De Oostenrijker krijgt ook dit jaar concurrentie van runner-up Anderson, Michael van Gerwen, Peter Wright en Dave Chisnall. Whitlock, Gurney en Cross maken hun eerste opwachting op het toernooi.

De Champions League of Darts start met twee poules van vier spelers. De nummers 1 en 2 van de poules spelen daarna verder in de knock-outfase.

Deelnemerslijst: Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Gary Anderson, Daryl Gurney, Mensur Suljovic, Simon Whitlock en Dave Chisnall.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Cannot wait for this @OfficialPDC https://t.co/paGUYIYIj3
👍 https://t.co/3BrVbCN84P
Afgelopen 2 dagen wezen snorkelen op Lady Elliot Island in the Great Barrier Reef, adembenemend mooi mensen https://t.co/rkBqE2tmfz
Welcome to Brisbane !! Very cool place https://t.co/JzufkajqTE
After being in the wilderness with bears moose’s eagles dolphins raccoons etc I have finally got internet what a week
👏👏👏👏👏👏👏👏⚽️ https://t.co/nxtiXuuBH8
Helemaal ontspannen! https://t.co/h4KcBWjcFQ
/// Meer bekijken