/ Nieuws

Van Tergouw pakt eerste internationale herentitel

05-8-2018 20:02

Hij is nog maar 18 jaar, maar Justin van Tergouw heeft zijn eerste internationale herentitel al te pakken. De Utrechter wist afgelopen weekend de Belgium Masters te winnen.

Aan het toernooi deden niet de minste namen mee. Bekende deelnemers waren Tony O'Shea, Andy Hamilton, Scott Waites, Wes Newton en Glen Durrant. Die laatstgenoemde was ook de tegenstander voor de jonge Nederlander in de finale, maar onze landgenoot was met 2-1 in sets te sterk voor de regerend Lakeside-kampioen. 

Zo voegt Van Tergouw dus een nieuw hoofdstuk toe aan zijn prille, maar rijke dartscarrière. Zo is hij tweevoudig Lakeside World Youth Champion en werd hij wereldkampioen bij de jeugd bij de WDF. Ook won hij al eerder een rankingtoernooi bij de Heren A van de NDB. 

1 5 jaar later - Justin van Tergouw
2 'Liever de carrière van Mighty Mike of Barney?'

/ MEER NIEUWS

Van Barneveld treft publiekslieveling, De Zwaan tegen Kyle Anderson
Raymond van Barneveld heeft pittig geloot voor de German Darts Open in Saarbrucken. De Nederlander moet het opnemen tegen Gabriel Clemens, de man die woont in de buurt van de locatie. Ook de andere zes Nederlanders kennen hun (mogelijke) tegenstanders.
Lees meer
Van Gerwen: 'Wade is een saaie machine'
Michael van Gerwen trad op zijn verjaardag in de Premier League aan tegen James Wade. De heren maakten er een fantastisch duel van, waarin de punten werden gedeeld. De Nederlander is niet tevreden.
Lees meer
Van Gerwen en Wade delen de punten
Michael van Gerwen is er niet in geslaagd revanche te nemen op James Wade. In een prachtige wedstrijd die absoluut geen verliezer verdiende, stapten beide heren met een punt van het podium
Lees meer
Comeback bezorgt Suljovic punt
Mensur Suljovic stond 6-2 achter tegen Michael Smith, maar wist uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur te slepen. Ook Rob Cross en Gerwyn Price deelden de punten, Gurney pakte de volle buit.
Lees meer
Wade: 'Van alle spelers, ben ik het minst bang voor Van Gerwen'
James Wade wacht in Birmingham een duel met een jarige Michael van Gerwen. De Engelsman kijkt uit naar het duel en is absoluut niet bang voor de koploper in de Premier League.
Lees meer
Wright geeft toe: 'Ik wissel te veel van pijlen'
Peter Wright maakt een teleurstellend Premier League-seizoen door. De Schot heeft met 9 punten het zicht op de play-offs verloren, al heeft hij zelf nog alle vertrouwen in een goede afloop.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken