/ Nieuws

Van Tergouw pakt eerste internationale herentitel

05-8-2018 20:02

Hij is nog maar 18 jaar, maar Justin van Tergouw heeft zijn eerste internationale herentitel al te pakken. De Utrechter wist afgelopen weekend de Belgium Masters te winnen.

Aan het toernooi deden niet de minste namen mee. Bekende deelnemers waren Tony O'Shea, Andy Hamilton, Scott Waites, Wes Newton en Glen Durrant. Die laatstgenoemde was ook de tegenstander voor de jonge Nederlander in de finale, maar onze landgenoot was met 2-1 in sets te sterk voor de regerend Lakeside-kampioen. 

Zo voegt Van Tergouw dus een nieuw hoofdstuk toe aan zijn prille, maar rijke dartscarrière. Zo is hij tweevoudig Lakeside World Youth Champion en werd hij wereldkampioen bij de jeugd bij de WDF. Ook won hij al eerder een rankingtoernooi bij de Heren A van de NDB. 

1 5 jaar later - Justin van Tergouw
2 'Liever de carrière van Mighty Mike of Barney?'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Does anyone no where I can get good tickets for the Man U vs juve game to take my son to his first @ManUtd game. Bo… https://t.co/bTWQvuBgoE
@Webby180 Played well today mark, very consistent. Play like that and you will be ok. Best of luck.
Play off for world pro it is then!! Will give it everything then either way it’s looking ahead to next year
Gary loses to Rickey Evans in the last 32
Gary wins his 2nd game by 6 legs to 4 #teamando
First up today for Gary is Ryan Searle #teamando
Play brilliant n then play pants. Suppose that’s me at the moment but practicing hard. Some brilliant comments from… https://t.co/IuAHDm2TWf
/// Meer bekijken