/ Nieuws

Road to WGP: Hoe staat het ervoor?

11-9-2018 12:30

Het deelnemersveld voor de World Grand Prix is bijna bekend. Nog slechts een toernooi en we weten welke spelers zich mogen opmaken voor het double-in/double-out-toernooi. Hoe staat het er op dit moment voor?

De top 16 van de PDC Order of Merit en de 16 beste overgebleven spelers op de PDC ProTour Order of Merit plaatsen zich voor de World Grand Prix. Een blik op de PDC Order of Merit laat zien dat Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld zeker zijn van deelname.

Op de andere ranglijst zien we onder andere Jermaine Wattimena. Ook hij heeft zijn startbewijs binnen. Jeffrey de Zwaan en Ron Meulenkamp staan op dit moment op een goede plaats, maar zij zijn nog niet zeker.

Daarnaast zijn er ook Nederlanders die op dit moment net buiten de boot vallen. Jelle Klaasen is daar een goed voorbeeld van. Hij staat op de zeventiende plek van de overgebleven spelers op de ProTour ranglijst. Ook Danny Noppert en Vincent van der Voort hebben op dit moment geen startbewijs in handen.

Komend weekend staat het International Darts Open op het programma. Na dat toernooi weten we welke deelnemers aan de oche van de World Grand Prix zullen staan. 

1 Road to WGP I
2 Road to WGP II

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Teaming up with the legend @BobAnderson180 for exhibitions on February 1,2 & 3, 2019! Message directly if intereste… https://t.co/45cvZg2pLS
Absolutely delighted with the result with @Duzza180 tonight! What a gentleman Glen is, over the moon and proud of u… https://t.co/wKUYafekvs
Very Soon #FrankWaarBlijftDatBracket? @FrankVischsch https://t.co/QzivL7uTdX
Altijd gezellig met Darryl! https://t.co/3wICOlX14m
Plastering done even got the plumbing done I don’t mess about lol https://t.co/wlJ1UKcqEh
Looking forward to playing Paddy on Saturday. Bring it on! https://t.co/0d53uHP2TO
Already for plastering should have the toilet back in by Sunday lol https://t.co/oFNX5m64Fx
/// Meer bekijken