/ Nieuws

Van Gerwen en Van Barneveld geplaatst voor World Series Finals

13-9-2018 12:12

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld zijn zeker van deelname aan de World Series Finals. De twee Nederlanders zijn, net als zes andere spelers, geplaatst voor het toernooi in Wenen. 

De zes verschillende winnaars van de World Series-toernooien dit jaar hebben allen een startbewijs ontvangen. Naast Van Gerwen zijn dus ook Mensur Suljovic, Michael Smith, Gary Anderson, Peter Wright en Rob Cross van de partij. Daarnaast zijn Van Barneveld en Simon Whitlock geplaatst op basis van hun plaats op de PDC World Series Order of Merit. 

Het deelnemersveld zal verder nog worden aangevuld met de vier beste spelers van de PDC Order of Merit, die nog niet geplaatst zijn voor het toernooi, en acht spelers van de PDC World Series Order of Merit zullen nog worden uitgenodigd. De laatste vier tickets worden verdeeld op het PDC Tour Card Holders' Qualifier.

Check hieronder wie op dit moment geplaatst zijn voor de World Series Finals.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Teaming up with the legend @BobAnderson180 for exhibitions on February 1,2 & 3, 2019! Message directly if intereste… https://t.co/45cvZg2pLS
Absolutely delighted with the result with @Duzza180 tonight! What a gentleman Glen is, over the moon and proud of u… https://t.co/wKUYafekvs
Very Soon #FrankWaarBlijftDatBracket? @FrankVischsch https://t.co/QzivL7uTdX
Altijd gezellig met Darryl! https://t.co/3wICOlX14m
Plastering done even got the plumbing done I don’t mess about lol https://t.co/wlJ1UKcqEh
Looking forward to playing Paddy on Saturday. Bring it on! https://t.co/0d53uHP2TO
Already for plastering should have the toilet back in by Sunday lol https://t.co/oFNX5m64Fx
/// Meer bekijken