/ Nieuws

Nederlanders succesvol op kwalificatietoernooien ET12 en ET13

14-9-2018 10:11

De komende twee EuroTour-toernooien worden gespeeld met meerdere Nederlanders. Onze landgenoten hebben uitstekend gepresteerd op de kwalificatietoernooien.

Dit weekend staat de International Darts Open op het programma. Van de acht tickets die er beschikbaar waren op het kwalificatietoernooi, gingen er zeven naar Nederlanders. Danny Noppert, Vincent van der Voort, Jelle Klaasen, Michael Plooy, Jan Dekker, Ron Meulenkamp en Dirk van Duijvenbode zijn er in Riesa bij. Daarnaast doet ook Jermaine Wattimena mee. Hij is geplaatst voor het toernooi, terwijl Michael van Gerwen zich niet heeft ingeschreven.

Met het oog op de World Grand Prix zijn de plaatsingen van met name Klaasen, Noppert, Van der Voort en Dekker goed nieuws. Zij vallen op dit moment namelijk net buiten de boot en hebben resultaat nodig om enkele plaatsen te stijgen op de PDC ProTour Order of Merit.

Ook het kwalificatietoernooi voor de European Darts Trophy werd al gespeeld. Ook daar was Nederland succesvol: zes van de acht tickets gingen naar landgenoten. Jeffrey de Zwaan, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort, Jeffrey de Graaf, Danny Noppert en Jermaine Wattimena kunnen zich opmaken voor het toernooi in Gottingen. 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken