/ Nieuws

Nederlanders succesvol op kwalificatietoernooien ET12 en ET13

14-9-2018 10:11

De komende twee EuroTour-toernooien worden gespeeld met meerdere Nederlanders. Onze landgenoten hebben uitstekend gepresteerd op de kwalificatietoernooien.

Dit weekend staat de International Darts Open op het programma. Van de acht tickets die er beschikbaar waren op het kwalificatietoernooi, gingen er zeven naar Nederlanders. Danny Noppert, Vincent van der Voort, Jelle Klaasen, Michael Plooy, Jan Dekker, Ron Meulenkamp en Dirk van Duijvenbode zijn er in Riesa bij. Daarnaast doet ook Jermaine Wattimena mee. Hij is geplaatst voor het toernooi, terwijl Michael van Gerwen zich niet heeft ingeschreven.

Met het oog op de World Grand Prix zijn de plaatsingen van met name Klaasen, Noppert, Van der Voort en Dekker goed nieuws. Zij vallen op dit moment namelijk net buiten de boot en hebben resultaat nodig om enkele plaatsen te stijgen op de PDC ProTour Order of Merit.

Ook het kwalificatietoernooi voor de European Darts Trophy werd al gespeeld. Ook daar was Nederland succesvol: zes van de acht tickets gingen naar landgenoten. Jeffrey de Zwaan, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort, Jeffrey de Graaf, Danny Noppert en Jermaine Wattimena kunnen zich opmaken voor het toernooi in Gottingen. 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Teaming up with the legend @BobAnderson180 for exhibitions on February 1,2 & 3, 2019! Message directly if intereste… https://t.co/45cvZg2pLS
Absolutely delighted with the result with @Duzza180 tonight! What a gentleman Glen is, over the moon and proud of u… https://t.co/wKUYafekvs
Very Soon #FrankWaarBlijftDatBracket? @FrankVischsch https://t.co/QzivL7uTdX
Altijd gezellig met Darryl! https://t.co/3wICOlX14m
Plastering done even got the plumbing done I don’t mess about lol https://t.co/wlJ1UKcqEh
Looking forward to playing Paddy on Saturday. Bring it on! https://t.co/0d53uHP2TO
Already for plastering should have the toilet back in by Sunday lol https://t.co/oFNX5m64Fx
/// Meer bekijken