/ Nieuws

Wright: 'Ik word dit jaar wereldkampioen'

17-9-2018 13:48

Peter Wright lijkt weer richting zijn oude vorm te gaan. De Schot kende een roerig laatste jaar, maar pakte met zijn titel in Melbourne weer een grote prijs.

Zo'n anderhalf jaar geleden had Wright enorm veel vertrouwen en ging zelfs de uitdaging aan met Michael van Gerwen. "Ik kom eraan, ik lust je rauw", zei de Schot toendertijd. Daarna ging het echter wat minder. "Dat had vooral met mijn gezondheid te maken", zegt Wright, die voorafgaand aan het WK Darts 2018 met spoed in het ziekenhuis werd opgenomen met galstenen. "Ik was best ongerust. Normaal oefen ik iedere dag. Dat deed ik niet meer, dus dat had grote gevolgen."

Het is nog altijd mogelijk voor 'Snakebite' om Van Gerwen van de eerste plaats op de wereldranglijst te stoten. "Het gaat niet om Michael. Ik weet hoe ik hem moet verslaan. Ik moet alleen de oude Peter Wright zien terug te vinden", zegt Wright, die ook met vertrouwen kijkt naar het komende WK. "Ik word wereldkampioen, dit jaar."

1 'Ik word dit jaar wereldkampioen'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Does anyone no where I can get good tickets for the Man U vs juve game to take my son to his first @ManUtd game. Bo… https://t.co/bTWQvuBgoE
@Webby180 Played well today mark, very consistent. Play like that and you will be ok. Best of luck.
Play off for world pro it is then!! Will give it everything then either way it’s looking ahead to next year
Gary loses to Rickey Evans in the last 32
Gary wins his 2nd game by 6 legs to 4 #teamando
First up today for Gary is Ryan Searle #teamando
Play brilliant n then play pants. Suppose that’s me at the moment but practicing hard. Some brilliant comments from… https://t.co/IuAHDm2TWf
/// Meer bekijken