/ Nieuws

Veenstra niet naar Grand Slam na stunt Smith-Neale

10-10-2018 12:10

De BDO heeft de acht spelers, die hun opwachting op de Grand Slam of Darts gaan maken, bekendgemaakt. Richard Veenstra was ontzettend dicht bij een startbewijs, maar Adam Smith-Neale gooide roet in het eten.

Glen Durrant, Mark McGeeney, Jim Williams, Michael Unterbuchner, Scott Mitchell en Gary Robson waren al zeker van een plek op de Grand Slam of Darts. Ook een Nederlander zal vanuit de BDO meedoen: Wesley Harms. Hij bezet de vierde plek op de wereldranglijst van de andere bond. 

Bij winst van een van de bovenstaande zeven mannen op de Winmau World Masters was ook Veenstra van de partij in Wolverhampton. Drie van de zeven spelers bereikten ook de halve finale, maar Smith-Neale stuntte door Williams en Durrant te verslaan en zo zijn eerste BDO-major te pakken.

Vanuit de PDC zijn Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld op dit moment zeker. Jeffrey de Zwaan staat vooralsnog op de reservelijst.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Does anyone no where I can get good tickets for the Man U vs juve game to take my son to his first @ManUtd game. Bo… https://t.co/bTWQvuBgoE
@Webby180 Played well today mark, very consistent. Play like that and you will be ok. Best of luck.
Play off for world pro it is then!! Will give it everything then either way it’s looking ahead to next year
Gary loses to Rickey Evans in the last 32
Gary wins his 2nd game by 6 legs to 4 #teamando
First up today for Gary is Ryan Searle #teamando
Play brilliant n then play pants. Suppose that’s me at the moment but practicing hard. Some brilliant comments from… https://t.co/IuAHDm2TWf
/// Meer bekijken