/ Nieuws

Veenstra niet naar Grand Slam na stunt Smith-Neale

10-10-2018 12:10

De BDO heeft de acht spelers, die hun opwachting op de Grand Slam of Darts gaan maken, bekendgemaakt. Richard Veenstra was ontzettend dicht bij een startbewijs, maar Adam Smith-Neale gooide roet in het eten.

Glen Durrant, Mark McGeeney, Jim Williams, Michael Unterbuchner, Scott Mitchell en Gary Robson waren al zeker van een plek op de Grand Slam of Darts. Ook een Nederlander zal vanuit de BDO meedoen: Wesley Harms. Hij bezet de vierde plek op de wereldranglijst van de andere bond. 

Bij winst van een van de bovenstaande zeven mannen op de Winmau World Masters was ook Veenstra van de partij in Wolverhampton. Drie van de zeven spelers bereikten ook de halve finale, maar Smith-Neale stuntte door Williams en Durrant te verslaan en zo zijn eerste BDO-major te pakken.

Vanuit de PDC zijn Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld op dit moment zeker. Jeffrey de Zwaan staat vooralsnog op de reservelijst.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

And even then Iā€™m more active then you... https://t.co/fchF2JkpuQ
You at lakeside then pal https://t.co/qF85USJGQc
@JJNieuwlaat De avond staat al weer helemaal in de steigers zie ik...
Ff de noodzakelijke zaken geregeld @FrankVischsch https://t.co/ke6wC6EliZ
šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚
Niet nodig hoor dat weten we wel, net zoals zijn andere eerste ronde nederlagen tegen Van Gerwen en Burnett https://t.co/FXWlNMUzAV
Nou dat wist ik niet... https://t.co/tHcajmGvnU
/// Meer bekijken