/ Nieuws

Van Barneveld mist Players Championship Finals

11-10-2018 11:51

Raymond van Barneveld zal niet te zien zijn op de Players Championship Finals. De Nederlander heeft niet genoeg ponden bij elkaar gespeeld en heeft besloten ook de laatste twee Players Championships aan zich voorbij te laten gaan.

De beste 64 spelers van het jaar op de Players Championships-toernooien plaatsen zich voor het afsluitende toernooi. Van Barneveld staat op dit moment op plek 113. Het is bekend dat Barney vele kleine toernooien overslaat om meer rust te krijgen en zijn familie vaker te kunnen zien. Ondanks dat hij nu een groot toernooi misloopt, wijkt hij daar dus niet vanaf.

Op dit moment staan Michael van Gerwen, Jeffrey de Zwaan, Danny Noppert, Jermaine Wattimena, Ron Meulenkamp, Jeffrey de Graaf, Jan Dekker, Jelle Klaasen en Benito van de Pas in de top 64. Vincent van der Voort staat op een gedeelde 64e plaats. Christian Kist en Dirk van Duijvenbode staan verder buiten de top 64 en moeten nog aan de bak. 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Does anyone no where I can get good tickets for the Man U vs juve game to take my son to his first @ManUtd game. Bo… https://t.co/bTWQvuBgoE
@Webby180 Played well today mark, very consistent. Play like that and you will be ok. Best of luck.
Play off for world pro it is then!! Will give it everything then either way it’s looking ahead to next year
Gary loses to Rickey Evans in the last 32
Gary wins his 2nd game by 6 legs to 4 #teamando
First up today for Gary is Ryan Searle #teamando
Play brilliant n then play pants. Suppose that’s me at the moment but practicing hard. Some brilliant comments from… https://t.co/IuAHDm2TWf
/// Meer bekijken