/ Nieuws

Van Barneveld mist Players Championship Finals

11-10-2018 11:51

Raymond van Barneveld zal niet te zien zijn op de Players Championship Finals. De Nederlander heeft niet genoeg ponden bij elkaar gespeeld en heeft besloten ook de laatste twee Players Championships aan zich voorbij te laten gaan.

De beste 64 spelers van het jaar op de Players Championships-toernooien plaatsen zich voor het afsluitende toernooi. Van Barneveld staat op dit moment op plek 113. Het is bekend dat Barney vele kleine toernooien overslaat om meer rust te krijgen en zijn familie vaker te kunnen zien. Ondanks dat hij nu een groot toernooi misloopt, wijkt hij daar dus niet vanaf.

Op dit moment staan Michael van Gerwen, Jeffrey de Zwaan, Danny Noppert, Jermaine Wattimena, Ron Meulenkamp, Jeffrey de Graaf, Jan Dekker, Jelle Klaasen en Benito van de Pas in de top 64. Vincent van der Voort staat op een gedeelde 64e plaats. Christian Kist en Dirk van Duijvenbode staan verder buiten de top 64 en moeten nog aan de bak. 

/ MEER NIEUWS

Dan Dawson probeert Nederlands eten: 'Dit is walgelijk!'
Jacques Nieuwlaat en de Engelse commentator Dan Dawson gingen december vorig jaar een weddenschap met elkaar aan. Ze voorspelden de eerste en tweede ronde van het WK, en de verliezer trakteerde de winnaar op pakket met lokale producten.
Lees meer
Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval
Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.
Lees meer
Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'
Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."
Lees meer
De Sousa finisht 39 zoals je nog nooit gezien hebt! (video)
Jose de Sousa had in de vierde leg van zijn partij tegen Daryl Gurney op de Danish Darts Open 39 over. De Portugees maakte een rekenfout.
Lees meer
Van Barneveld definitief niet naar World Matchplay
Raymond van Barneveld zal niet deelnemen aan de World Matchplay. De Nederlander heeft te weinig ponden binnengesleept om aanspraak te mogen maken op een startbewijs.
Lees meer
Nederlanders succesvol in Engeland, 15-jarige Engelse wint vier titels
Wesley Harms en Richard Veenstra zijn dit weekend met titels teruggekeerd vanuit Engeland. De twee wonnen samen het koppeltoernooi 'England Pairs', terwijl Harms met de England National Singles ook een individuele prijs pakte.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken