/ Nieuws

Hearn: 'Van Barneveld gaat enorm genieten van zijn laatste jaar'

20-11-2018 15:25

Raymond van Barneveld bracht maandag naar buiten dat hij volgend jaar een punt achter zijn loopbaan zet. PDC-voorzitter Barry Hearn, die de Nederlander in 2006 naar de PDC haalde, reageert op het aankomende afscheid van 'Barney'.

"Aan alle goede dingen komt een einde. Hij is een grote speler voor vele generaties. We moeten hem veel respect geven voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan onze sport. Hij is een van de redenen, samen met Phil Taylor, waardoor onze sport nu zo sterk is", zegt Hearn. 

"We zullen nooit vergeten hoe belangrijk hij is geweest", vervolgt hij. "Hij blijft voor altijd een publiekslieveling en hij zal daarom enorm gaan genieten van zijn laatste jaar."

Hoe indrukwekkend het laatste jaar van Raymond van Barneveld wordt, is nog maar de vraag. Jacques Nieuwlaat en Koert Westerman bespreken in de nieuwste Darts Inside welke toernooien Van Barneveld volgend jaar misschien zal missen.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Niet nodig hoor dat weten we wel, net zoals zijn andere eerste ronde nederlagen tegen Van Gerwen en Burnett https://t.co/FXWlNMUzAV
Nou dat wist ik niet... https://t.co/tHcajmGvnU
Ik hoop het niet https://t.co/9Sw9y45AEN
Kind words. Great game played in the right spirit https://t.co/y7KQuG6g9Q
Stats kloppen: https://t.co/gdWsUpOJK6 https://t.co/sdEJNOutpG
Ik zou de commentatoren gelovenโ€ฆ https://t.co/MV9Ck9wAln
/// Meer bekijken