/ Nieuws

01-1-1970 01:00

/ MEER NIEUWS

Kaartverkoop Dutch Darts Masters
De kaartverkoop voor de Dutch Darts Masters welke gehouden zullen worden in Venray is van start gegaanVan 5 tot en met 7 juni zal er gespeeld worden in de evenementenhal Venray. Dit jaar was Michael van Gerwen de sterkste op de Dutch Darts Masters en hij zal proberen in juni zijn titel te prolongeren. Kaarten kunnen worden besteld via de site van de PDC Europe
Anderson keilt The Bronzed Adonis uit het toernooi
In de eerste wedstrijd van de avondsessie op het WK darts heeft de Australiër Kyle Anderson met duidelijke cijfers gewonnen van de Engelsman Steve Beaton. Gary Anderson speelde een lastig partij tegen de Amerikaanse qualifier Scott Kirchner.
Huybrechts zonder moeite langs Smith
De Belg Ronny Huybrechts heeft een makkelijke overwinning geboekt op Andy Smith. De Engelsman kende een zeer slechte start en The Rebel profiteerde hier optimaal van. De grote achterstand kon Pie Man niet meer goedmaken en gaat Huybrechts eenvoudig door naar de tweede ronde.
Wil jij ook lid worden van een dartsclub?
Ook aan het genieten van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld? Wil jij ook graag lid worden van een dartsvereniging en competitie darten? Meld je dan aan bij één van de lidorganisaties die zijn aangesloten bij de Nederlandse Darts Bond.
Hulp bij problemen met livestream
Problemen bij het bekijken van de RTL 7 Darts livestream? Kijk dan hier voor hulp.
RTL7 Finishposter
Vanaf 170 punten is het mogelijk de leg in een beurt uit te gooien. Er zijn meerdere manieren om tot de beslissende dubbel te komen. Hier een handig hulpje.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Gary wins by 3 sets to one Merry Christmas to all our followers! #teamando
4th set 2nd leg Won by Gary taking out double 1 in stunning fashion
4th set 1st leg Won by Kirchner
Go on Gary 🌟 Wins the set to lead 2 1
2 each in the 3rd set
3rd leg Won by Kirchner 2 1
3rd set 2nd leg Won by Gary Leads 2 nil in this set #teamando
/// Meer bekijken