/ Uitzendingen RTL 7

06-6 19:00
- World Cup of Darts - Eerste ronde
07-6 19:00
- World Cup of Darts - Eerste ronde

Premier League

/ NIEUWS

Alle samenvattingen van de finaledag van de Premier League
De Premier League zit erop. Michael van Gerwen toonde zich op de finaledag van het toernooi de beste. Hij liet James Wade, Daryl Gurney en Rob Cross achter zich.
Lees meer
Van Gerwen pakt vierde Premier League-titel op rij
Een vrijwel ongenaakbare Van Gerwen schoot in de finale van de Premier League uit de startblokken. In de loop van de wedstrijd drong Cross nog aan, maar hij kon de vijfde Premier League titel voor Van Gerwen niet voorkomen.
Lees meer
Cross Premier League-finalist na zege op Wade
In de tweede halve finale was James Wade niet opgewassen tegen een goed presterende Cross. Wade kon in het begin nog aardig mee met de voormalig wereldkampioen, maar moest na de pauze passen voor 'Voltage'.
Lees meer
Van Gerwen rekent af met angstgegner
In de halve finale had Michael van Gerwen de nodige moeite om te winnen van zijn opponent Daryl Gurney. Na een sterke slotfase besliste de Nederlander de wedstrijd in alsnog in zijn voordeel.
Lees meer
Bekijk de beste darters in Amsterdam en Zwolle!
De beste spelers van de wereld tonen niet alleen in Ahoy Rotterdam hun talent. Ook in Amsterdam en Zwolle zijn ze dit jaar te vinden.
Lees meer
Stompé verliest tijdens kwalificatietoernooi Dutch Darts Masters
Co Stompé heeft geprobeerd zich te plaatsen voor de Dutch Darts Masters. Hij verloor echter van Mats Gies, waardoor hij zijn rentree op de Euro Tour komend weekend niet zal maken.
Lees meer
Zware loting Van Barneveld voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zwaar geloot voor het toernooi in Zwolle. De Nederlander treft in de eerste ronde nog de relatief onbekende Pal Szekely, maar moet het later waarschijnlijk tegen Michael Smith en Michael van Gerwen.
Lees meer
Taylor: 'Stop met het straffen van spelers met een persoonlijkheid'
Phil Taylor ziet met lede ogen aan hoe excentrieke spelers gestraft worden met boetes. De 16-voudig wereldkampioen is juist blij met zulke spelers en hoopt dat er in de toekomst minder vaak gestraft wordt.
Lees meer