/ Uitzendingen RTL 7


The Masters
0
Sec
0
Min
0
Uren
0
Dagen

/ NIEUWS

Hughes en Ward winnen tourcard, Durrant stelt teleur
Jamie Hughes en Harry Ward zijn de eerste twee spelers die een tourcard hebben bemachtigd op de UK Q-school. Zij waren in de halve finales te sterk voor respectievelijk Kirk Shepherd en Mark McGeeney.
Lees meer
Evacuatie bij UK Q-school
De spelers en aanwezigen van de UK Q-school werden donderdag plots opgeschrikt, nadat het alarm van het gebouw afging. Iedereen werd verzocht naar buiten te gaan.
Lees meer
Van Gerwen krijgt huldiging bij 'zijn' PSV
Michael van Gerwen mag ook rekenen op een huldiging bij PSV. De woordvoerder van de Eindhovense voetbalclub heeft dat aan Omroep Brabant laten weten.
Lees meer
Van Gerwen en Durrant gooiden vrijwel identieke WK-finale
Michael van Gerwen kroonde zich begin deze maand tot wereldkampioen bij de PDC, terwijl Glen Durrant hetzelfde deed bij de BDO. Bij een blik op de cijfers blijkt de beide heren vrijwel een identieke finale gooiden.
Lees meer
BDO-top en oude bekenden naar UK Q-school
Ondere andere Glen Durrant, Lisa Ashton en Andy Hamilton hebben zich ingeschreven.
Lees meer
Drie Nederlanders hebben tourcard definitief binnen
Naast Niels Zonneveld en Mike van Duivenbode hebben nog drie Nederlanders een tourcard bemachtigd. Nu het deelnemersaantal van de UK Q-school bekend is, hebben ook Yordi Meeuwisse, Vincent van der Meer en Maik Kuivenhoven de felbegeerde tourcard binnen.
Lees meer
Silvia van Barneveld: 'Ik was doodsbang'
"In tien minuten is mijn leven kapotgemaakt." Dat heeft Silvia van Barneveld in een slachtofferverklaring gezegd. Ze was naakt toen drie mannen haar huis waren binnengedrongen. Tegen hen zijn celstraffen tot 5 jaar geëist.
Lees meer
Durrant maakt hattrick compleet met derde wereldtitel
Glen Durrant heeft opnieuw het BDO WK gewonnen. In de finale versloeg hij Scott Waites met 7-3.
Lees meer