/ Uitzendingen RTL 7

27-3 19:30
- Premier League - week 8 - Rotterdam
28-3 19:30
- Premier League - week 9 - Rotterdam

Premier League

/ NIEUWS

Maak kans op een verzorgd arrangement naar de Premier League in Ahoy!
De Premier League maakt zich op voor speciale avonden in Nederland en jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Van Gerwen gooit meest perfecte Robin Hood ooit
Michael van Gerwen speelde op de German Darts Open tegen Jermaine Wattimena. De nummer 1 van de wereld gooide in die partij een wel heel speciale Robin Hood!
Lees meer
Waarom Wright geen slang op zijn hoofd had in Berlijn
Peter Wright verscheen gisteren anders op het podium dan gebruikelijk. De Schot gooide zonder zijn kenmerkende slangenkop op zijn hoofd. De reden daarvan ligt bij zijn vrouw.
Lees meer
Van Barneveld heeft vertrouwen in goede afloop: 'Hoop doet leven'
Raymond van Barneveld heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd om handhaving in de Premier League. In Berlijn was hij met 7-3 te sterk voor Max Hopp.
Lees meer
Van Barneveld houdt hoop op handhaving levend door zege op Hopp
Raymond van Barneveld heeft zichzelf een dienst bewezen in de Premier League. De Nederlander was in het hol van de leeuw met 7-3 te sterk voor Max Hopp.
Lees meer
Wright laat zich de kaas van het brood eten
Peter Wright kwam 5-2 voor, maar vergat het af te maken tegen James Wade. Rob Cross en Mensur Suljovic wisten wel te winnen in Berlijn.
Lees meer
Van Gerwen koploper af na nederlaag
Michael van Gerwen is geen koploper meer in de Premier League. Een slecht spelende Nederlander verloor met 7-5 van Daryl Gurney.
Lees meer
Waarom Van Barneveld degradatie gaat ontlopen
Het Premier League-avontuur van Raymond van Barneveld hangt aan een zijden draadje. De Nederlander staat drie punten achter Daryl Gurney en Michael Smith en er zijn nog drie wedstrijden te spelen. Dit zijn de redenen waarom Van Barneveld Judgement Night toch gaat overleven.
Lees meer