/ NIEUWS

Live stream RTL7 Darts vanaf heden ook met maandpas
Vanaf heden zal de stream van RTL7Darts vallen onder RTLXL wat betekent dat je een maand alle dartswedstrijden kunt zien voor € 3,99
Van Gerwen eerste Nederlandse Master
Michael van Gerwen heeft de Nederlandse finale van Raymond van Barneveld gewonnen. Met een gemiddelde van ruim 112 is hij de terechte winnaar. Hiermee is Mighty Mike de eerste Nederlander die The Masters wint.
Barney stopt winstreeks van Anderson
Raymond van Barneveld heeft een punt gezet achter de winstreeks van Gary Anderson. Hiermee verdiende hij een finaleplaats in The Masters waar hij uit zal komen tegen landgenoot Michael van Gerwen.
Michael van Gerwen eerste finalist van The Masters
Michael van Gerwen heeft zich ten koste van Adrian Lewis geplaatst voor de The Masters. Het is de eerste keer dat hij de finale van dit toernooi haalt.
Van Gerwen en van Barneveld naar de halve finale
Michael van Gerwen heeft zich door een magistrale 10-9 overwinning op Dave Chisnall geplaatst voor de halve finale van The Masters in Milton Keynes. Van Barneveld had geen kind aan Terry Jenkins: 10-3
Jenkins kegelt Taylor uit het toernooi
Terry Jenkins heeft na zeven nederlagen op rij weer eens weten te winnen van Phil Taylor. Na een sterk begin van ‘The Raging Bull’ wist hij de vicewereldkampioen uit De Masters te kegelen.

/ SOCIAL

UPDATE: 2015 Masters Champion http://t.co/p8BzJwyMIZ
Oh well first time in unibet masters and drew ade Lewis and what good finishing he did well done ade. Next week UK open in Wigan .
D8 for RvB to win 11-6. Well played to Barney! See you guys on Thursday for week 1 of the Premier League. #TeamAndo #WorldChamp 🎯
111118888880000
Gary breaks throw. 10-6 RvB.
RvB breaks again to go 10-5 up at the third break.
Tops for Gary to break throw. 9-5 RvB
/// Meer bekijken