/ Video

01-1-1970 01:00:00

/ NIEUWS

Kaartverkoop Dutch Darts Masters
De kaartverkoop voor de Dutch Darts Masters welke gehouden zullen worden in Venray is van start gegaanVan 5 tot en met 7 juni zal er gespeeld worden in de evenementenhal Venray. Dit jaar was Michael van Gerwen de sterkste op de Dutch Darts Masters en hij zal proberen in juni zijn titel te prolongeren. Kaarten kunnen worden besteld via de site van de PDC Europe
Briljante van Barneveld declasseert Rowby- John Rodriguez
Slechts twee legs waren de Oostenrijker gegund door Raymond van Barneveld. Met finishes van 167 en 170 liet de Hagenees duidelijk blijken dat hij nog lang niet afgeschreven is voor een zesde wereldtitel.
Zenuwen spelen debutant Ryan de Vreede parten
De Nederlandse debutant Ryan de Vreede heeft vanavond met 3-0 verloren van de als achtste geplaatste Engelsman Dave Chisnall. Ook de overige geplaatste spelers maakten geen fouten.
Je eigen digitale referee
Elke keer als je een potje wilt darten Russ Bray inhuren om te callen wordt een beetje lastig, maar met de CHALKIE heb je je eigen foutloze referee. Plus vele extra’s.
Toernooicenter PDC WK 2015
Van 18 december 2014 tot en met 4 januari 2015 wordt het PDC WK Darts gehouden in het Alexandra Palace te Londen. In het toernooicenter vind je alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen.
Benito van de Pas zorgt voor een daverende verrassing op het WK darts
De eerste van de drie Nederlanders die vandaag in actie komen heeft voor een grote verrassing gezorgd door de Australiër Paul Nicholson in een spannend duel met 3-2 te verslaan. Ron Meulenkamp slaagde er helaas niet in om de tweede ronde te bereiken, Mark Webster was met 3-1 te sterk.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Na even weggeweest, keukenconcurent terug als mijn sponsor. Heel erg blij mee, hopen op een mooie samenwerking met veel hoogtepunten.
Got nothing good to say stay off my twitter ;) cheers all my true fans love u all n hope did u proud still had more to give 2
@jackpot180 take it son 26 all day long
Thank you for all the nice messages. Gutted to be out but fans cheer me up. Hope you enjoy the rest of the tournament & have a great Xmas.
My thoughts are with everyone affected by the horrific incident in Glasgow
Happy Christmas From The Newtons - http://t.co/2NGNrrrY2b
@cambybhoy yeah mate
/// Meer bekijken