/ Video

Promo World Grand Prix

02-10-2014 16:15:41

Van 6 tot en met 12 oktober wordt even buiten Dublin de World Grand Prix gehouden. Een bijzonder toernooi, want de spelers moeten hier zowel met een dubbel beginnen als eindigen. De Nederlandse eer wordt verdedigd door Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort.

/ NIEUWS

Toppers van vandaag steunen de sterren van de toekomst
Op zaterdag 11 juni organiseert de Junior Darts Corporation zijn eerste twee toernooien op het vasteland van Europa: de Junior Dutch en Junior Belgium Darts Masters
Geen playoffs voor Van Barneveld
De Hagenees verliest van Gary Anderson waardoor de playoffs definitief uit zicht zijn. Mighty Mike maakt gehakt van Wade en plaatst zich wel.
Premier League week 13: Alles is nog mogelijk voor Van Barneveld
Deze week zijn de darters in Birmingham, waar gestreden wordt voor een plek bij de top vier. Door zijn overwinning vorige week heeft Raymond van Barneveld zijn kansen in leven gehouden.
Quiz: Wat weet jij van de jarige Michael van Gerwen?
Vandaag wordt Michael van Gerwen 27 jaar jong! Ondanks zijn leeftijd heeft hij al een prachtige carrière achter de rug. Wat weet jij van hem?
Dubbelslag Van Gerwen in Bournemouth
Ondanks dat het spel niet altijd even best was pakte de Nederlander de volle vier punten
Premier League week 12: Strijd om play-off plekken gaat verder
Deze week spelen de darters in Bournemouth de twaalfde speelronde van de Premier League 2016. Voor Raymond van Barneveld lijken de play-offs ver weg, maar niets is onmogelijk.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Had a poor weekend with results but the play was fairly good to be honest ! Gibraltar next bring it on πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Love my job https://t.co/CUS2N80Xv9
β€œ@jasonlovett1: skate skate and more skate πŸ˜ƒ @Stevebeaton180 https://t.co/Jk137g3kfU” Great day last week with the lads
Played well on the whole today 🎯 lost out to@Joshpayne180, Pdc just get's tougher !! small steps, I will be back !! πŸŽ―πŸ‘πŸ»πŸ˜ƒ
Heading to Barnsley for this weekends player championships. #TeamJabba
Its fine https://t.co/kVlrrGgL9v
Erm its cider 😏 https://t.co/bu1PmBwoON
/// Meer bekijken