/ Video

Promo World Grand Prix

02-10-2014 16:15:41

Van 6 tot en met 12 oktober wordt even buiten Dublin de World Grand Prix gehouden. Een bijzonder toernooi, want de spelers moeten hier zowel met een dubbel beginnen als eindigen. De Nederlandse eer wordt verdedigd door Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort.

/ NIEUWS

PDC WK Darts – dag 4 avond
Op de vierde dag van het WK Darts is er een middag- en een avondsessie.
Je eigen digitale referee
Elke keer als je een potje wilt darten Russ Bray inhuren om te callen wordt een beetje lastig, maar met de CHALKIE heb je je eigen foutloze referee. Plus vele extra’s.
Benito van de Pas zorgt voor een daverende verrassing op het WK darts
De eerste van de drie Nederlanders die vandaag in actie komen heeft voor een grote verrassing gezorgd door de Australiër Paul Nicholson in een spannend duel met 3-2 te verslaan. Ron Meulenkamp slaagde er helaas niet in om de tweede ronde te bereiken, Mark Webster was met 3-1 te sterk.
Kaartverkoop Dutch Darts Masters
De kaartverkoop voor de Dutch Darts Masters welke gehouden zullen worden in Venray is van start gegaanVan 5 tot en met 7 juni zal er gespeeld worden in de evenementenhal Venray. Dit jaar was Michael van Gerwen de sterkste op de Dutch Darts Masters en hij zal proberen in juni zijn titel te prolongeren. Kaarten kunnen worden besteld via de site van de PDC Europe
Anderson keilt The Bronzed Adonis uit het toernooi
In de eerste wedstrijd van de avondsessie op het WK darts heeft de Australiër Kyle Anderson met duidelijke cijfers gewonnen van de Engelsman Steve Beaton. Gary Anderson speelde een lastig partij tegen de Amerikaanse qualifier Scott Kirchner.
Wil jij ook lid worden van een dartsclub?
Ook aan het genieten van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld? Wil jij ook graag lid worden van een dartsvereniging en competitie darten? Meld je dan aan bij één van de lidorganisaties die zijn aangesloten bij de Nederlandse Darts Bond.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Thanks for all the messages too , they put a smile on my face :-) bring on next year!!!
"@jjt2167: @OfficialKP180 a win is a win but why have you put up a pic of a pizza with a bit out of it on your stat?"lol go av anov brandy
Apologies for the mess at the end but a wins a win #happydays #
It is indeed time to leave 2014 behind me. It's been very troubling and difficult. Thank you to all who have stayed by my side.
In my fave church. The O'Neill's pub in Muswell Hill. http://t.co/kTjcOsgp5U
“@Kevshep180: @jabba180 @OfficialPDC All the best Jamie, hope you have a decent run mate.” Cheers Kev.
#bipolar #mentalhealthawareness http://t.co/j1FfehMCCH
/// Meer bekijken