/ NIEUWS

Maak kans op een verzorgd arrangement naar de Premier League in Ahoy!
De Premier League maakt zich op voor speciale avonden in Nederland en jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Waarom Van Barneveld degradatie gaat ontlopen
Het Premier League-avontuur van Raymond van Barneveld hangt aan een zijden draadje. De Nederlander staat drie punten achter Daryl Gurney en Michael Smith en er zijn nog drie wedstrijden te spelen. Dit zijn de redenen waarom Van Barneveld Judgement Night toch gaat overleven.
Lees meer
Hopp speelt tegen jeugdidool: 'Zege zal gemengde gevoelens opleveren'
Max Hopp maakt zich op voor debuut in de Premier League. De Duitser vervangt in Berlijn de afgehaakte Gary Anderson en treft voor zijn thuispubliek zijn idool: Raymond van Barneveld.
Lees meer
STATS PL 7: Van Barneveld gaat voor negende tv-zege op Duitser
De zevende speelronde van de Premier League staat voor de deur. De negen spelers reizen af naar Duitsland en worden vergezeld door contender Max Hopp.
Lees meer
BLOG: Van Barneveld moet eraan geloven
De laatste plek in de Premier League, een aanstaande scheiding, uitlekkende foto’s en dat allemaal in zijn afscheidsjaar dat maar niet van de grond wil komen.
Lees meer
Van Barneveld zegt bruiloft van vriend af voor WK-droom
Raymond van Barneveld is vastberaden het WK van 2020 te halen. De Nederlander heeft daar veel voor over, zo blijkt op Twitter.
Lees meer
'Deze zware week kan ook POSITIEF uitdraaien voor RVB' | RTL Darts Bullseye
De splinternieuwe aflevering met Jacques en Koert over Raymond van Barneveld, de Premier League en meer!
Lees meer
PDC wijzigt opnieuw deelnemersveld UK Open
Het deelnemersveld van de komende editie van de UK Open zal er opnieuw anders uitzien. De PDC wil de jeugd een grotere kans geven op deelname en geeft daarom acht spelers van de Development Tour een startbewijs.
Lees meer
Van Barneveld verwachtte finaleplaats niet: 'Nu mis ik mijn vlucht!'
Raymond van Barneveld heeft veel vertrouwen getankt afgelopen weekend. Zijn weekeinde begon met het winnen van een ticket voor de German Darts Open en eindigde met een finaleplaats op de Players Championship 8. Dat had de Nederlander niet verwacht.
Lees meer
Van Barneveld eindigt als runner-up op PC8
Raymond van Barneveld heeft opnieuw een knappe prestatie geleverd. De Nederlander bereikte de finale van de Players Championship 8, waar hij uiteindelijk moest buigen voor Adrian Lewis. Het is voor het eerst sinds 2015 dat hij een ProTour-finale haalde.
Lees meer
QUIZ: Welke spelers hebben ooit meegedaan aan de Premier League?
De Premier League kent een rijke historie. Ken jij alle spelers die ooit aan het prestigieuze toernooi mee hebben mogen doen?
Lees meer
Van Barneveld plaatst zich ook voor German Darts Open
Raymond van Barneveld heeft zich opnieuw geplaatst voor een Euro Tour. De Nederlander wist zich via een kwalificatietoernooien te verzekeren van een startbewijs voor de German Darts Open.
Lees meer
Van Barneveld na nieuwe nederlaag: 'Geen excuses, mijn eigen fout'
Raymond van Barneveld wacht nog altijd op zijn eerste overwinning in de Premier League 2019. De afzwaaiende Nederlander verloor in de zesde speelweek van Rob Cross met ruime cijfers. Na afloop zocht hij de oorzaak bij zichzelf.
Lees meer
Van Gerwen na moeizame start naar ruime zege op Price
Michael van Gerwen heeft zich uitstekend herpakt in de Premier League na tweede wedstrijden zonder zege. Na een stroeve start had de Nederlander weinig moeite van medekoploper Gerwyn Price: 7-2.
Lees meer
Van Barneveld dieper in problemen na nederlaag tegen Cross
Raymond van Barneveld heeft opnieuw niet weten te winnen in de Premier League. De Nederlander trof in de zesde speelweek van het toernooi Rob Cross en zag de Engelsman in het tweede deel van de wedstrijd afstand nemen.
Lees meer
Wade krijgt klop van Suljovic
James Wade heeft de koppositie in de Premier League weer af moeten staan. The Machine verloor ruim van Mensur Suljovic.
Lees meer
Opluchting voor Cadby: visumproblemen voorbij
Corey Cadby kan zich weer gaan richten op zijn PDC-carrière. De Australiër was bijna een jaar lang niet welkom in Engeland vanwege visumproblemen, maar die problemen zijn nu opgelost.
Lees meer
STATS PL 6: 'Van Gerwen wendt slechtste reeks sinds 2011 af'
De zesde speelronde van de Premier League staat voor de deur. De negen spelers reizen af naar Nottingham en worden vergezeld door contender Nathan Aspinall, de kersverse UK Open-kampioen.
Lees meer
Van Barneveld en zijn vrouw Silvia gaan uit elkaar
Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia gaan scheiden. Het stel heeft besloten na een huwelijk van 25 jaar uit elkaar te gaan.
Lees meer
'Dan kom je met £1000 nog lekker weg' | RTL Darts Bullseye
De nieuwe boetelijst van de DRA is bekend en Jacques en Koert bespreken de meest opvallende boetes, zoals die van Andy Jenkins! Hij gebruikte homofobe uitspraken richting een official en heeft daarom een boete gekregen.
Lees meer
Wright: 'Ik denk dat ik Wade tref in de finale van de Premier League'
Peter Wright staat op een vijfde plaats in de Premier League met slechts één punt achterstand op de vier koplopers. Een van die koplopers is James Wade, waar de Schot van verwacht dat hij de finale gaat halen.
Lees meer
Henderson geniet na: 'Ik kende 85% van de mensen in de zaal'
John Henderson was een van de negen gelukkige die door het afhaken van Gary Anderson een wedstrijd mocht spelen in de Premier League. In zijn thuishaven Aberdeen trof hij Michael van Gerwen. Henderson en het publiek genoten met volle teugen.
Lees meer
COMPILATIE: Schotse fans gaan uit hun plaat voor Henderson
De Schotse fans in Aberdeen hadden de avond van hun leven!
Lees meer
Van Barneveld had ProTour-finale niet verwacht: 'Nu mis ik mijn vlucht!'
Raymond van Barneveld liet dit weekend zien dat hij tot mooie dingen in staat is. Op vrijdag pakte hij via het kwalificatietoernooi een ticket voor de German Darts Open en op zondag haalde hij, voor het eerst sinds 2015, weer een finale van de ProTour.
Lees meer
Duur puntverlies voor Van Gerwen tegen Henderson
De laatste partij van de avond ging tussen Michael van Gerwen en John Henderson, die als local hero zijn debuut mocht maken. In een leuke wedstrijd leek de overwinning naar Van Gerwen te gaan, maar niets bleek minder waar.
Lees meer
Henderson betreedt met fenomenale opkomst het podium (inclusief doedelzak)
De vijfde contender in de Premier League was John Henderson. De Schot mocht in 'zijn' thuishaven Aberdeen aantreden tegen Michael van Gerwen. Het Schotse publiek trakteerde Henderson op een fenomenale opkomst.
Lees meer
Van Barneveld verliest opnieuw in Premier League Darts
Raymond van Barneveld wacht nog altijd op zijn eerste overwinning in de Premier League 2019. In Aberdeen ging de Nederlander met 7-3 onderuit tegen Peter Wright.
Lees meer
Cross eenvoudig voorbij Smith
Rob Cross heeft zijn vijfde wedstrijd van de Premier League 2019 eenvoudig gewonnen. Ook James Wade en Gerwyn Price stapten als winnaar van het podium.
Lees meer
Van Gerwen: 'Ik ben de meest gevreesde tegenstander voor anderen'
Michael van Gerwen treft in de Premier League in Aberdeen John Henderson. De Schot is de contender deze vijfde speelweek en hoopt Van Gerwen op een derde nederlaag op een rij te trakteren. De Nederlander verloor van James Wade en Mervyn King de afgelopen dagen.
Lees meer
Darter gooit pijlen met rechts, raakt dubbel met links
Het is vaak een probleem. Na twee gegooide pijlen is de dubbel, die je nodig hebt, volledig geblokkeerd. Deze speler heeft daar echter geen problemen mee. Hij gooit dan namelijk met zijn andere hand!
Lees meer
Aspinall krijgt gouden onthaal in stamkroeg na UK Open-winst
Nathan Aspinall verraste vriend en vijand door de titel van de UK Open binnen te slepen. Ook in zijn kroeg was men verrast. Bij thuiskomst werd hij als held onthaald!
Lees meer
STATS PL 5: 'Een zware kluif voor Van Gerwen'
De vijfde speelronde van de Premier League staat voor de deur. De negen spelers reizen af naar Aberdeen en worden vergezeld door contender John Henderson.
Lees meer
26-jarig dartstalent overleden na bedrijfsongeval
Treurig nieuws uit de dartswereld: de 26-jarige Jelle Wachtmeester is overleden, nadat hij twee weken in coma had geleden. De verwondingen die hij opliep bij een bedrijfsongeval, zijn de jonge darter uiteindelijk fataal geworden.
Lees meer
King SLAAT terug naar 'grote' Van Gerwen | RTL Darts Bullseye
Jacques en Koert behandelen in deze nieuwe RTL Darts Bullseye het laatste nieuws vanuit de dartswereld. Genoeg te bespreken want Nathan Aspinall won de UK-Open, Wattimena was de 'beste' Nederlander en is nu de tweede Nederlander op de Order Of Merit, Raymond van Barneveld staat nu buiten de top 32, de revanche van Mervyn King op Michael van Gerwen en nog veel meer!
Lees meer
Aspinall: 'Vier jaar geleden zat ik nog op de slechtste plek in de zaal'
Nathan Aspinall wist zondagavond zijn eerste major te pakken. De Engelsman was in de finale van de UK Open te sterk voor Rob Cross. Na afloop van de finale was Aspinall enorm blij.
Lees meer
Aspinall stunt en wint UK Open
Nathan Aspinall heeft voor een aardige sensatie gezorgd. De talentvolle Engelsman was in de finale te sterk voor voormalig wereldkampioen Rob Cross.
Lees meer
PRACHTIG! Beaton lacht om fenomenale Smith
Steve Beaton keek na tien legs tegen een achterstand van 9-1 aan en de meeste darters balen dan als een stekker. Beaton niet. Hij heeft vooral veel bewondering voor het spel van zijn tegenstander!
Lees meer
Toppers overleven in Minehead
Gerwyn Price, Michael Smith en Rob Cross allen naar halve finales. Ook Nathan Aspinall bij beste vier.
Lees meer
Wattimena als laatste Nederlander uitgeschakeld op UK Open
Op de slotdag van het UK Open zien we geen Nederlandse darter meer in actie. Jermaine Wattimena werd vanavond als laatste Nederlander uitgeschakeld door een sterk spelende Michael Smith.
Lees meer
Wade ontdoet zich van Hopp
Zeker geen makkelijke middag voor “The Machine” maar na hard werken wist hij de Duitser Max Hopp achter zich te houden.
Lees meer
Wattimena treft Smith voor plek in kwartfinale UK Open
De loting voor de laatste 16 van de UK Open is verricht. Jermaine Wattimena heeft pittig geloot. Hij moet bij de laatste 16 zien af te rekenen met Michael Smith om een plek in de kwartfinale veilig te stellen.
Lees meer
Van Barneveld zakt uit top 32
De vrije val van Raymond van Barneveld op de wereldranglijst zet zich voort. De Nederlander ziet zichzelf na de UK Open buiten de top 32 terug.
Lees meer
King over Van Gerwen: 'Hij moet leren dat je niet voor andere mensen kan praten'
Mervyn King heeft zijn ultieme revanche kunnen nemen voor de uitspraken van Michael van Gerwen richting hem na een wedstrijd tijdens de Players Championship. De Engelsman versloeg Van Gerwen in de vierde ronde van de UK Open en kwam daarna terug op het voorval.
Lees meer
Van Gerwen en Van Barneveld struikelen vroeg
De Nederlandse toppers, die allebei niet in goeden doen lijken, werden verrast door hun Engelse opponenten.
Lees meer
Loting vijfde ronde: Wattimena treft Woodhouse, Smith tegen Gurney
De laatste Nederlander op de UK Open kent zijn tegenstander. Jermaine Wattimena zal het in de vijfde ronde opnemen tegen Luke Woodhouse. Premier League-deelnemers Michael Smith en Daryl Gurney staan ook tegenover elkaar in ronde 5.
Lees meer
VIDEO'S - King stuurt Van Gerwen naar huis
Mervyn King heeft voor een grote verrassing gezorgd op de UK Open. In de vierde ronde van het toernooi schakelde hij Michael van Gerwen uit.
Lees meer
Exit Durrant op UK Open
De Lakeside-kampioen is de grootste naam die al vóór de vierde ronde uit het toernooi ligt.
Lees meer
Loting Nederlanders: Nederlands onderonsje en Dekker treft Whitlock
De loting van voor de vierde ronde voor de UK Open is verricht. Jeffrey de Zwaan en Jermaine Wattimena treffen elkaar en Jan Dekker treft Simon Whitlock.
Lees meer
Van Gerwen: 'De Premier League is gewoon minder nu'
Michael van Gerwen ging in de vierde speelweek van de Premier League voor het eerst onderuit. Tegen James Wade werd het 7-4. De Nederlander gaf aan niet scherp te zijn en gaf daar een opmerkelijke reden voor.
Lees meer
Van Barneveld hekkensluiter na verlies tegen Smith
Het is Raymond van Barneveld niet gelukt om te winnen van zijn directe Premier League concurrent Michael Smith. “Barney” kon niet profiteren van het blessureleed van zijn tegenstander en staat hierdoor op de laatste plaats van het prestigieuze toernooi.
Lees meer
Meer nieuws bekijken

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Just didn't happen for me tonight. Not sure why. Mensur played fantastic full credit to him. I'll work hard to mak… https://t.co/QpVoIk4NSR
Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Had a good rest after the World Championships, now it’s time to get back to business and get the new season off to… https://t.co/YEPLygR3gC
Arrived in Milton Keynes ahead of the Masters this weekend..... can’t wait to make my debut tomorrow night ???? thanks… https://t.co/dRxKjJJGs5
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
I wish all 16 players good luck in the Masters !! And @GaryAnderson180 a speedy recovery !! I am preparing for the… https://t.co/F2Bozy5m1d
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken