/ NIEUWS

RTL Darts Bullseye, de podcast: Van Gerwen helemaal terug? Nee!
Is Van Gerwen weer helemaal terug na zijn UK Open-titel?
Lees meer
'Ook Premier League in mei verplaatst, PDC hoopt op hervatting in juli'
Het gaat tot zeker 2 juli duren voor de Premier League Darts wordt hervat. De PDC heeft ook de speelrondes in mei van de kalender gehaald, waardoor deel II van het prestigieuze toernooi volledig is opgeschoven.
Lees meer
Smith gooit wedstrijden tegen fans om geld op te halen voor goede doel
Heb jij altijd al een wedstrijd willen spelen tegen Premier League- en WK-finalist Michael Smith? De Engelsman gaat binnenkort duels spelen tegen fans om geld op het halen voor het goede doel.
Lees meer
WC-papier en darts: lukt jou deze #stayathomechallenge?
Drie darts in een WC-rolletje!
Lees meer
Mini Mike geboren: Van Gerwen voor tweede keer vader
Michael van Gerwen is voor de tweede keer vader geworden. De Brabander maakte woensdagavond bekend dat zijn zoontje Mike is geboren.
Lees meer
WIN EEN RTL DARTS QUARANTAINE SET
Vanwege het coronavirus is iedereen verplicht zoveel mogelijk thuis te blijven. De ideale periode om eens goed aan je dartskwaliteiten te werken. Maar wat als je trainingshonk niet volledig is uitgerust?
Lees meer
US Darts Masters verplaatst naar volgend jaar
Amerikaanse dartfans zullen extra geduld moeten hebben. De US Darts Masters zal pas in juni 2021 gespeeld worden. De PDC heeft het World Series-toernooi met twaalf maanden verschoven.
Lees meer
Van Barneveld en Taylor treffen elkaar volgende week
Raymond van Barneveld en Phil Taylor gaan nogmaals de strijd met elkaar aan. Volgende week dinsdag of woensdag spelen de eeuwige rivalen een wedstrijd vanuit hun eigen woonkamer.
Lees meer
Sherrock opgesloten in eigen huis tijdens coronacrisis: 'Ik loop extra risico'
2020 leek het jaar van Fallon Sherrock te worden. Na haar historische run op het WK Darts 2020 liep haar agenda ongelofelijk vol, maar inmiddels zit de 25-jarige opgesloten in haar eigen huis.
Lees meer
Zo zag de wereldranglijst er 10 jaar geleden uit
Steeds meer jonge talenten voegen zich in de top van de PDC, maar er zijn ook spelers die al jaren tot de beste spelers behoren. Hoeveel is de PDC Order of Merit veranderd sinds 2010? Zo zag de lijst er tien jaar geleden uit.
Lees meer
Nieuwe datum voor Nordic Masters
De PDC heeft de volgende verplaatsing aangekondigd. De Nordic Masters, het World Series-toernooi in Kopenhagen, gaat vanwege het coronavirus naar eind oktober 2020.
Lees meer
PDPA zet noodfonds op: 1000 pond voor tourkaarthouders in geldnood
De PDPA gaat in geldnood verkerende darters helpen. Iedere speler die vanwege het coronavirus in financiële problemen is gekomen, kan een bedrag van 1000 pond aanvragen.
Lees meer
Van Gerwen skypet met Van Barneveld: 'Gaat niet helemaal goed dit!' (Blend TV)
Tijdens de coronacrisis moet men creatief zijn om met elkaar in contact te blijven. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld gebruikten Skype om even lekker bij te kletsen, maar dat ging niet helemaal goed..
Lees meer
Wright doet alles om verveling tegen te gaan: 'Gebruik nu alle setjes die ik heb'
Vanwege het coronavirus ligt vrijwel de hele dartwereld plat. Veel spelers gebruiken de vrije tijd om extra uren aan het trainingsbord te maken. Zo ook Peter Wright, maar hij ziet ook nadelen.
Lees meer
QUIZ: Hoeveel Grand Slam-deelnemers ken jij?
Door de jaren heen hebben maar liefst 137 spelers het podium van de Grand Slam of Darts mogen betreden. Hoeveel ken jij er nog? Doe de test!
Lees meer
De vijf beste handen van pokeraar Michael van Gerwen
Michael van Gerwen neemt buiten zijn darturen regelmatig plaats aan een pokertafel. De Nederlander speelt met dezelfde bravoure als aan het dartbord het gokspel en soms ook met succes.
Lees meer
Kyle Anderson als eerste darter besmet met coronavirus
Kyle Anderson is positief getest op het coronavirus. De Australiër keerde tien dagen geleden terug naar zijn thuisland tijdens de pandemie.
Lees meer
Van Barneveld imiteert Wayne Mardle en doet mooiste walk-on aller tijden na
De Nederlander deed in zijn achtertuin de opkomst van een van de vrolijkste darters van het circuit na, nadat een dag eerder de walk-on van de Engelsman was verkozen tot mooiste aller tijden.
Lees meer
Van Gerwen vs Anderson: 'Hij is de slechtste verliezer, maar je raakt er al aan gewend!'
Michael van Gerwen en Gary Anderson zijn door de PDC tegenover elkaar gezet voor een nieuw potje Him versus Me.
Lees meer
Mardle doet opkomst Van Barneveld geniaal na
Wayne Mardle en Raymond van Barneveld stonden donderdag in de finale van de Walk-On World Cup. De Engelsman ging er met de zege vandoor, maar wilde ook ervaren hoe de walk-on van de Nederlander voelt.
Lees meer
Matthew Edgar: van MMA-vechter in de boksring naar carrière als darter
De nummer 63 van de wereld was voor zijn dartcarrière een professioneel MMA-vechter, WWE-vechter en bokser.
Lees meer
Opkomst Mardle verkozen tot mooiste walk-on aller tijden, Van Barneveld runner-up
Wayne Mardle heeft de Walk-On World Cup gewonnen. De 46-jarige Engelsman versloeg 'The Eye of The Tiger' van Raymond van Barneveld in de finale.
Lees meer
Ben jij de grootste dartkenner van Nederland? Doe de RTL7 Darts Quiz
Ben jij de grootste dartskenner van Nederland? Doe de RTL7 Darts Quiz hieronder en deel je score via Twitter, Facebook of Instagram!
Lees meer
PDC-directeur Porter: 'We kunnen de komende drie maanden wel afschrijven'
Het zijn moeilijke tijden voor de PDC. Alle evenementen van de komende periode zijn afgelast vanwege het coronavirus. Matthew Porter is momenteel alleen bezig met het herindelen van de kalender in het najaar.
Lees meer
Coronavirus? Mardle doet geniale opkomst alleen in eigen achtertuin
Het coronavirus legt ook de dartwereld plat, maar dat betekent niet dat je je opkomst niet kan oefenen. Wayne Mardle gebruikt zijn vrije tijd om zijn walk-on in zijn tuin na te bootsen!
Lees meer
Darters houden elkaar scherp met 'three bull challenge'
Ook voor de meeste darters zijn het sombere tijden. Vanwege het coronavirus ligt alles stil, maar de collega's houden elkaar scherp met een speciale challenge: de three bull challenge.
Lees meer
TEST: Welke Nederlandse klassieker zou jouw opkomstnummer zijn in Ahoy?
Stel je voor: jij wordt uitgenodigd voor een wedstrijd in Ahoy Rotterdam. Welk opkomstnummer zou dan goed bij jou passen?
Lees meer
Wright biedt gestrande Van den Bergh onderdak: 'Hij wil eigenlijk terug naar zijn ouders'
Dimitri van den Bergh zit momenteel niet in quarantaine in België, maar brengt zijn dagen door in het huis van Peter Wright. De Belg kan vanwege het coronavirus nu niet naar huis.
Lees meer
THROWBACK: Wilson met de meest bizarre bouncer ooit
Een bouncer wil je vaak snel vergeten, maar deze van James Wilson is het onthouden waard. De Engelsman gooide in de tweede ronde van de European Darts Trophy tegen Dave Chisnall en deed toen dit!
Lees meer
Ben jij de grootste dartkenner van Nederland? Test het donderdag!
Wij zijn op zoek naar de grootste dartskenner van Nederland! Ben jij dat misschien? Doe dan donderdag 26 maart om 20.00 uur mee met de grote RTL7 Dartsquiz via Quizstud.com.
Lees meer
PDC haalt opnieuw drie Premier League-avonden van kalender
Het aantal uitgestelde Premier League-avonden blijft oplopen. De PDC heeft opnieuw drie speelrondes gecanceld. Het gaat om Manchester, Berlijn en Birmingham.
Lees meer
Eerste Nederlandse WK-deelnemer: ‘Waar ben ik in beland als amateurtje?’
De naam van Bert Vlaardingerbroek staat in ieder dartsboek geschreven. De inmiddels 60-jarige man uit Den Haag schreef in 1988 historie door als eerste Nederlander op het WK Darts te verschijnen.
Lees meer
Kijk terug: Van Duijvenbode verslaat Aspinall na thriller op Belgium Darts Championship
Dirk van Duijvenbode verbaasde begin maart vriend en vijand met zijn run op het Belgian Darts Championship. De Nederlander haalde de halve finale.
Lees meer
Definitief: PDC schrapt opnieuw twee Premier League-avonden
Het gaat tot zeker 16 april duren voor de Premier League Darts weer wordt hervat. De PDC heeft ook de speelrondes in Belfast en Sheffield van 2 en 9 april vanwege het coronavirus van de kalender gehaald.
Lees meer
Huiskamerduel tussen Van Barneveld en Taylor niet op 25 maart
Raymond van Barneveld en Phil Taylor gaan binnenkort op 450 kilometer van elkaar de strijd aan. De twee hoopten dat aanvankelijk op 25 maart te doen, maar dat gaat niet lukken.
Lees meer
TEST: De speelstijl van welke speler past bij jou?
Op wie lijk jij het meest?
Lees meer
Nathan Aspinall: van 20 pond op de bank naar serieuze topspeler
Tijden kunnen snel veranderen, heel snel. Dat weet ook Nathan Aspinall, de huidige nummer 7 van de wereldranglijst. Nog geen 15 maanden had hij niet eens geld om naar toernooien af te reizen.
Lees meer
Geen trainingsuren, maar strijd tegen corona voor lab-assistent Brown
Waar veel spelers hun vrije 'corona-tijd' gebruiken om extra trainingsuren te maken, ziet de wereld er voor Keegan Brown heel anders uit. De nummer 30 van de wereld zet zich volop in in de strijd tegen het coronavirus.
Lees meer
Van Barneveld over 'coole' tekening van Bruno Bruins: 'Bijzondere minister'
Lees meer
Hoe moet je darten als je er niks van bakt? 'Ga niet voor T20'
Op tv vliegen de 180'ers je om de oren, maar als amateur zijn maximale scores schaars. Is het dan wel de beste strategie om op de triple 20 te mikken? Onderzoeker Ryan Tibshirani zocht dat uit.
Lees meer
Ben jij de grootste dartkenner van Nederland? Doe de RTL7 Darts Quiz
Ben jij de grootste dartskenner van Nederland? Doe de RTL7 Darts Quiz hieronder en deel je score via Twitter, Facebook of Instagram!
Lees meer
Gokker loopt 1500 euro op millimeter mis
Het leven van een gokker gaat niet altijd over rozen. Deze gokker kon vorige week zijn 1500 euro al ruiken, maar Rob Cross gooide roet in het eten.
Lees meer
Gemengde gevoelens bij BDO’ers over vertrek voorzitter Jacklin
Des Jacklin legde deze week zijn functie als voorzitter van de BDO neer. Het vertrek levert gemengde gevoelens op onder de spelersgroep, al is iedereen het erover eens dat er veel dingen fout zijn gegaan.
Lees meer
Met deze 9 oefenspelletjes word jij een dartsprofessional
Met Matthew Edgar
Lees meer
Alle vloertoernooien in april geschrapt, nog geen beslissing over Premier League
Er zal de komende weken niet gedart worden op de vloer. Alle vloertoernooien in april zijn van de kalender gehaald door de PDC.
Lees meer
Van Barneveld en Taylor gaan strijd met elkaar aan in hun eigen woonkamer
Raymond van Barneveld en Phil Taylor gaan op 25 maart de strijd met elkaar aan, terwijl ze 450 kilometer van elkaar verwijderd zijn. Target Darts hoopt op die manier geld op te halen voor het goede doel.
Lees meer
Labanauskas doet 27 uur over reis van 3 uur en zit nu in quarantaine
Darius Labanauskas heeft een flinke reis achter de rug. De man uit Litouwen wilde vanuit Doncaster in Engeland naar huis reizen, maar deed over zijn reis van 3 uur nu maar liefst 27 uur.
Lees meer
Nieuwe datum voor German Darts Grand Prix
De PDC heeft een nieuwe datum gevonden voor de German Darts Grand Prix. Het EuroTour-toernooi wordt van 31 juli tot en met 2 augustus ingehaald.
Lees meer
Zo zag de wereldranglijst er 5 jaar geleden uit
Steeds meer jonge talenten voegen zich in de top van de PDC, maar er zijn ook spelers die al jaren bij de beste spelers horen. Zo zag de PDC Order of Merit er vijf jaar geleden uit.
Lees meer
Fordham moet misschien levensreddende operatie ondergaan: 'Ik blijf vechten tot ik niet meer kan'
Het gaat niet goed met Andy Fordham. De voormalig wereldkampioen van de BDO zit momenteel thuis na een lange periode in het ziekenhuis, maar is nog altijd in zwakke conditie.
Lees meer
Meer nieuws bekijken

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
See How To Make A Snowboard | Whitelines Snowboarding
How To Improve Your Riding On A Snowboard
My 2017 Snowboard Gear List
/// Meer bekijken