/ NIEUWS

WEEKENDOVERZICHT | Negendarterrecord voor Van Gerwen, Nederlands succes in Slowakije
Wat gebeurde er dit weekend in de dartwereld? De Players Championships, het Open Slowakije en heel veel records! Jacques neemt het weekend met je door.
Lees meer
Recordaantal Nederlanders naar UK Open
De UK Open gaat dit jaar van start met een recordaantal Nederlanders. Maar liefst 23 van de 159 deelnemers komen uit ons land.
Lees meer
Van Gerwen verliest PC 6-finale van Price
Michael van Gerwen heeft de finale van de Players Championship 6 verloren van Gerwyn Price. Na een spannende pot won Price met 8-7.
Lees meer
Van Gerwen gooit eerste negendarter met nieuwe pijlen
Michael van Gerwen heeft eerder vandaag zijn eerste negendarter gegooid sinds hij speelt met nieuwe pijlen.
Lees meer
Wright beloont fenomenale dag met eindzege na winst op Price
Peter Wright heeft de Players Championship 5 op zijn naam geschreven. De Schot was in de finale met 8-6 te sterk voor voor Gerwyn Price.
Lees meer
Van Gerwen onderuit tegen nummer 82 van de wereld, Van de Pas laat zich weer zien
Michael van Gerwen is uitgeschakeld in de derde ronde van de Players Championship 5. De Nederlander die afgelopen donderdag verloor in de Premier League van Nathan Aspinall (7-5) verloor vandaag verrassend van Christian Bunse (6-5).
Lees meer
Dit zijn de hoogste gemiddeldes op de Players Championships ooit
De Players Championships zijn weer in volle gang en veel records worden verbroken. De vloertoernooien staan garant voor hoge gemiddeldes en dus zochten we uit wat de hoogste gemiddeldes ooit zijn op de Players Championsip-toernooien.
Lees meer
Opvallende statistiek: koploper Durrant legt slechtste cijfers over
Glen Durrant is na drie wedstrijden de trotse koploper in de Premier League Darts. De debutant won twee wedstrijden en speelde er een gelijk. Als je echter naar zijn cijfers kijkt, is zijn koppositie ongelofelijk.
Lees meer
Price absolute koning van de gelijke spelen
Gerwyn Price is de absolute koning van de gelijke spelen. De Welshman speelde tot dusver 28 wedstrijden in de Premier League, maar liet afgelopen donderdag alweer zijn elfde gelijke spel noteren.
Lees meer
Wright tiende speler met 180 major-overwinningen
Peter Wright heeft zich donderdagavond in een uniek rijtje gevoegd. De Schot boekte zijn 180e overwinning op een majortoernooi en is de tiende speler die dat lukt.
Lees meer
Van Gerwen: 'Heb gezegd dat er ups en downs zullen zijn'
Michael van Gerwen liep tijdens de derde speelweek van de Premier League tegen zijn eerste puntenverlies aan. De Nederlander werd verslagen door Nathan Aspinall, maar hij maakt zich niet druk.
Lees meer
Price dist over publiek klagende Gurney: 'Welkom in mijn wereld!'
Daryl Gurney moest het in de derde speelweek van de Premier League in Wales opnemen tegen Welshman Gerwyn Price. De Noord-Ier geeft toe dat hij dat lastig vond.
Lees meer
Aspinall over strijdplan tegen Van Gerwen: 'Uiteindelijk is hij ook maar een mens'
Nathan Aspinall was tijdens de derde speelweek van de Premier League verantwoordelijk voor de eerste nederlaag van Michael van Gerwen. De Engelsman was met 7-5 te sterk voor de Nederlander.
Lees meer
Durrant overtuigt tegen Anderson en gaat aan kop van Premier League
Glen Durrant is de nieuwe koploper in de Premier League. De debutant versloeg Gary Anderson in de derde speelweek van de Premier League en profiteert van de nederlaag van Michael van Gerwen.
Lees meer
Van Gerwen ongeslagen status kwijt na verlies tegen Aspinall
Michael van Gerwen is niet meer foutloos in de Premier League. Nathan Aspinall versloeg de Nederlander na een prachtige partij met 7-5.
Lees meer
THROWBACK: Van Gerwen gooit nog nooit eerder vertoonde Robin Hood
Een knappe prestatie!
Lees meer
QUIZ: Als welke speler moet jij verkleed gaan tijdens carnaval?
In de agenda van alle Nederlanders onder de rivieren staat komend weekend rood omcirkeld. Het is carnaval en dus moet er een passende outfit worden uitgekozen. Mocht je je keuze nog niet gemaakt hebben, kan deze test je helpen!
Lees meer
Van Gerwen: 'Mensen hoeven niet aan me te twijfelen'
Michael van Gerwen kende begin dit jaar een korte periode waarin hij het moeilijk had. Omdat de Nederlander van pijlen was gewisseld, was er veel twijfel. Maar die twijfel was niet nodig.
Lees meer
Zoontje Smith heeft iets te vaak naar Price gekeken
Hij schreeuwt erop los!
Lees meer
Premier League Darts donderdag bij RTL Z
De Premier League Darts is komende donderdag 20 februari niet te zien bij RTL 7, maar bij RTL Z. De uitzending begint om 20.00 uur.
Lees meer
Warren baalt enorm van prijzengeld WK: 'Je denkt toch aan het geld'
Wayne Warren kroonde zich halverwege januari tot wereldkampioen bij de BDO. Maar in plaats van de gebruikelijke 100.000 pond, kreeg de Welshman uiteindelijk slechts 23.000 pond. Daar baalt hij flink van.
Lees meer
Statistieken week 3: 'Wright in Wales makkelijk voorbij Cross'
Aankomende donderdag staat de derde speeldag van de Premier League op het programma in Cardiff. RTL7 Darts duikt voor iedere speelronde de statistieken in.
Lees meer
Van den Bergh toegevoegd aan line-up World Series Kopenhagen
Dimitri van den Bergh mag zich opmaken voor zijn tweede deelname aan een World Series-toernooi. De Belg is een van de acht deelnemers aan het demonstratietoernooi in Kopenhagen, de Nordic Darts Masters.
Lees meer
Van Gerwen wil 50 uitgooien via bullseye, Van Duijvenbode reageert geniaal
Michael van Gerwen speelde zaterdag tijdens Players Championship 3 tegen Dirk van Duijvenbode. De Brabander kwam op een 5-2 voorsprong en hoopte de wedstrijd met 'gallery play' af te sluiten.
Lees meer
Van Gerwen en Wright belangrijk bij verbetering 180-record op Players Championship
Het niveau op de vloer van de PDC stijgt met de week. We zagen dit prille seizoen al zeven negendarters en het record voor hoogste gecomineerde gemiddelde werd verbroken. Afgelopen zaterdag sneuvelde opnieuw een record.
Lees meer
Searle droomde van zege in finale op Van Gerwen: 'Daarop geoefend in mijn mancave'
Ryan Searle pakte afgelopen weekend zijn eerste titel bij de PDC. De Engelsman was de sterkste tijdens Players Championship 3 en versloeg Michael van Gerwen met 8-6 in de finale.
Lees meer
Vier Nederlanders in top 15 Players Championship Order of Merit
Nederland is goed vertegenwoordigd in de top van Players Championship Order of Merit. Na vier toernooien staan vier Nederlanders bij de beste 15 op de ranglijst.
Lees meer
Ratajski wint vierde Players Championship, Noppert maakt indruk
Krzysztof Ratajski heeft Players Championship 4 op zijn naam geschreven. De Pool was in de finale van het toernooi met 8-5 te sterk voor Ian White.
Lees meer
Searle houdt Van Gerwen van eerste PDC-titel van 2020 af
Ryan Searle heeft Players Championship 3 gewonnen. De Engelsman versloeg Jeffrey de Zwaan in de halve finale en was in de eindstrijd te sterk voor Michael van Gerwen.
Lees meer
Noppert gooit negendarter, Harms verslaat Gary Anderson
De negendarters vallen dit seizoen als rijpe appelen. Danny Noppert is tijdens Players Championship 3 verantwoordelijk voor alweer de zevende perfecte leg van dit seizoen.
Lees meer
Ashton verslaat Van den Bergh tijdens Players Championship 3
De meeste ogen zijn de afgelopen weken gericht op Fallon Sherrock, maar ondertussen voegt ook Lisa Ashton zich bij de top van de PDC. Tijdens Players Championship 3 liet de 49-jarige zien gevestigde namen te kunnen verslaan.
Lees meer
Noppert en Meulenkamp slaan dubbelslag, ook succes voor De Zwaan en Zonneveld
Danny Noppert en Ron Meulenkamp hebben een perfecte dag achter de rug. De twee Nederlanders plaatsten zich vrijdagmiddag voor het Belgian Darts Championship en deden vanavond hetzelfde voor European Darts Grand Prix.
Lees meer
Vijf Nederlanders plaatsen zich voor eerste EuroTour van 2020 in België
Kleermaker, Van Duijvenbode, Meulenkamp, Noppert en Telnekes naar Belgian Darts Championship.
Lees meer
BDO komt beetje bij beetje met prijzengeld WK over de brug
De BDO is begonnen met het uitkeren van het prijzengeld van het BDO WK Darts 2020. Verschillende spelers laten weten eindelijk hun verdiende geld op hun bankrekening te hebben ontvangen.
Lees meer
Dit is het verschil tussen de oude en nieuwe pijlen van Van Gerwen
Michael van Gerwen stapte begin 2020 over van pijlenleverancier XQ Max naar Winmau en speelt daarom voor het eerst in jaren met andere pijlen. De Nederlander legt uit wat er precies is veranderd.
Lees meer
Wright verzwikte enkel tijdens opkomst, maar beet door pijn heen: 'Wilde Gary niet afleiden'
De wedstrijd van Peter Wright tegen Gary Anderson (6-6) kon niet slechter beginnen voor 'Snakebite'. Hij verzwikte zijn enkel tijdens zijn traditionele dansje, maar de regerend wereldkampioen beet door de pijn heen.
Lees meer
Van Gerwen dendert over weerloze Gurney heen
Michael van Gerwen heeft ook zijn tweede wedstrijd in de Premier League gewonnen. De Nederlander versloeg Daryl Gurney bijna met een whitewash, maar de Noord-Ier pakte op het laatste moment nog een leg: 7-1.
Lees meer
Sherrock verbaast opnieuw vriend en vijand met gelijkspel in Premier League
Fallon Sherrock heeft een punt gepakt tijdens haar optreden als challenger in de Premier League. Ze was dicht bij een zege, maar speelde gelijk tegen Glen Durrant: 6-6.
Lees meer
Cross gooit onreglementaire finish: 'Heb het verkeerd beoordeeld'
Rob Cross won tijdens de tweede speelweek van de Premier League met 7-5 van Nathan Aspinall. De voormalig wereldkampioen gooide echter wel een onreglementaire finish. Hij stond namelijk voor de oche toen hij dubbel 16 gooide.
Lees meer
Price en Smith delen de punten in knotsgekke wedstrijd
De Engelsman stond lang op een torenhoog gemiddelde en flinke voorsprong, maar moest toch toezien hoe Price een punt wist te pakken. Ook het Schotse onderonsje tussen Wright en Anderson eindigde onbeslist.
Lees meer
PDC maakt line-up voor World Series in New York compleet
De spelers die namens de PDC afreizen naar New York voor de US Darts Masters zijn bekend. Naast Fallon Sherrock, die eind december al werd toegevoegd aan de line-up, is onder andere ook Michael van Gerwen van de partij.
Lees meer
Dit presteerde Sherrock na haar historische run in Ally Pally
Zo ging het na het WK met 'The Queen Of The Palace'.
Lees meer
Durrant kijkt met angst en beven naar duel met Sherrock
Glen Durrant kijkt met angst en beven vooruit op zijn tweede duel in de Premier League. De Engelsman neemt het namelijk in Nottingham op tegen WK-sensatie en publiekslievelings Fallon Sherrock.
Lees meer
Is Sherrock een eendagsvlieg of de vrees voor iedere mannelijke darter?
Fallon Sherrock staat donderdag voor het eerst sinds haar historische run op het WK Darts weer op het grote podium. Hoe gaat het nu met de voormalig kapster?
Lees meer
Statistieken speelweek 2: Bloedvorm tegen vormdip in Nottingham
Aankomende donderdag staat de tweede speeldag van de Premier League op het programma in Nottingham. RTL7 Darts duikt voor iedere speelronde de statistieken in.
Lees meer
Kijk terug: BarneyDome
Bekijk hier de volledige BarneyDome terug.
Lees meer
Van Gerwen schaft nieuw speeltje aan: Rolls-Royce Ghost
Michael van Gerwen heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe auto. De Nederlander is sinds kort de trotse eigenaar geworden van een Rolls-Royce Ghost.
Lees meer
BDO komt afspraken niet na: WK-spelers nog altijd zonder prijzengeld
De British Darts Organisation heeft zich opnieuw niet van haar beste kant laten zien. De bond heeft nog altijd geen prijzengeld uitgekeerd, ondanks dat het betalingstermijn voor het uitkeren van het prijzengeld inmiddels is verlopen.
Lees meer
PDC neemt geen risico met coronavirus en gooit schema Asian Tour om
Het coronavirus treft ook de dartswereld. De PDC heeft besloten de start van de Asian Tour vanwege het virus op de schuiven en verdere updates af te wachten.
Lees meer
THROWBACK: Van Gerwen gooit twee negendarters in een duel
Het is vandaag precies drie jaar geleden dat Michael van Gerwen twee negendarters gooide in één wedstrijd.
Lees meer
Meer nieuws bekijken

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
See How To Make A Snowboard | Whitelines Snowboarding
How To Improve Your Riding On A Snowboard
My 2017 Snowboard Gear List
/// Meer bekijken