/ Nieuws

Valse start Klaasen in Newcastle

Premier League

02-2-2017 23:18

Jelle Klaasen had zich zijn terugkomst in de Premier League vast anders voorgesteld. Tegen Peter Wright begon hij goed, maar mede door wat missers op de dubbels ging de zege naar de Schot: 7-4.

Beide spelers begonnen de wedstrijd met het houden van de eigen leg. Met een 120-finish kwam Wright op 2-1 waarna Klaasen door het uitgooien van een finish van 76 er 2-2 van maakte. Even later zorgde een 68-finish er zelfs voor dat ‘The Cobra’ op een 3-2 voorsprong kwam.

Twee missers op de dubbels zorgden ervoor dat Klaasen zijn break niet kon verzilveren. Wright maakte er 3-3 van, maar zag twee legs later zijn tegenstander profiteren van missers op de dubbels van de Schot (4-4). Ook in het vervolg van de partij kreeg Klaasen kansen om legs te winnen, maar telkens lieten de dubbels hem in de steek. Bij een 6-4 voorsprong voor Wright kreeg de Nederlander nog twee kansen om de wedstrijd te redden, maar de dubbels vielen er niet meer in. Wright gooide uiteindelijk de dubbel twee en pakte daarmee de 7-4 overwinning.

Alle informatie over de wedstrijden, het speelschema en de uitzendingen is gemakkelijk terug te vinden in het Premier League toernooicenter. 

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl

De beste RTL7 darts artikelen koop je natuurlijk in de RTL7 Darts Shop.

Door: Michel Mulders

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken