/ Nieuws

James Wade verliest één punt

Premier League

09-2-2017 21:30

Het had een overwinning voor James Wade moeten zijn maar Phil Taylor pikte toch nog een puntje mee. Via een 121-finish ging The Machine naar een 2-0 voorsprong. Dat kunstje deed zijn tegenstander een leg later ook. Na vervolgens twee andere breaks en een 104-finish van The Power, kwam de tussenstand op 3-3. Daarna ging alles met de darts mee. Wade stond constant boven de 100 gemiddeld te gooien terwijl Taylor laag in de 90 bleef. Bij 5-5 leek de nummer vijf van de wereld naar 6-5 te gaan. Echter miste hij enkele dubbels en finishte Taylor 122 via dubbel 11. Met deze break pakte de 16-voudig wereldkampioen voor het eerst in de wedstrijd de voorsprong. Een zware klap voor The Machine. Maar opgeven deed hij niet. Het eindigt met een gelijkspel en blijven beide heren tot dusver ongeslagen in de Premier League 2017.

Voor deze spannende wedstrijd werd een andere partij tussen twee mannen uit Engeland gespeeld. Adrian Lewis kwam 2-0 voor alvorens Chizzy meteen terugbrak naar 2-1. Daarna ging het nog maar één kant op waarbij Jackpot naar 6-1 ging via een 160-finish. Lewis was niet top maar Dave Chisnall speelde een slechte pot. De man in het gele shirt noteerde een gemiddelde van 90 en verliest zo zijn tweede wedstrijd in de Premier League.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken