/ Nieuws

Klaasen komt te kort tegen Anderson

Premier League

09-2-2017 22:00

Na Peter Wright heeft ook Gary Anderson gewonnen van Jelle Klaasen. The Cobra deed weinig fout in deze wedstrijd. Hij begon met een 11-darter en kreeg kans om zijn tegenstander meteen te breaken. Dit lukte niet waarna de Schot een finish van 119 gooide om de eerste klap uit te delen. Die klap deunde nog wel even door want vervolgens was het niet Klaasen die op 2-1 kwam maar Gary Anderson.

Ondanks een gemiddelde van 104 zag de Nederlander de tweevoudig wereldkampioen uitlopen naar 3-1. Klaasen had nog een aantal momenten om terug te komen in de wedstrijd maar was Anderson te sterk op de belangrijke momenten. Ondanks een 122-finish in de negende leg won de Schot met 7-3.

Volgende week staat Michael van Gerwen te wachten. Kan Klaasen daar zijn eerste punten van het seizoen pakken?

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken