/ Nieuws

Van Gerwen slacht Wright af

Premier League

09-2-2017 22:35

Peter Wright opent de wedstrijd veelbelovend met 180. Echter weet hij die leg niet binnen te slepen en komt Michael van Gerwen meteen op voorsprong. Die voorsprong wilde hij vervolgens een beetje vergroten. Dit deed hij met onder andere een 170-finish in de vierde leg. Met een gemiddelde rond de 110 liep hij uit naar 6-0. Snakebite staat dan onder in de 80 gemiddeld te gooien.

Twee pijlen kreeg Mighty Mike om met een whitewash te winnen maar de dubbel werd niet geraakt. De Schot had dan een kans vanaf 64 welke hij met één pijl op tops pakte. Toch nog een legwinst voor de publiekslieveling. Om er eventueel een knotsgekke wedstrijd van te maken won Wright nog eens twee legs. Maar daarna zei Van Gerwen dat het klaar was en pakte hij de wedstrijd met 7-3 winst.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken