/ Nieuws

Barney net geen koploper na twee weken

Premier League

09-2-2017 23:15

Hij had als enige de eerste twee wedstrijden winnend kunnen afsluiten. Helaas voor Raymond van Barneveld moest hij de punten delen met zuiderbuur Kim Huybrechts. The Hurricane kwam sterk uit de startblokken en pakte al snel een 1-3 voorsprong. Vervolgens zag de Belg zijn tegenstander terugkomen tot 3-3 en miste hij in de zevende leg dubbels om zijn eigen leg te houden. Dit strafte de Nederlander meteen af en leidde Barney met 4-3.

Daarna maakte Van Barneveld dezelfde fout als Huybrechts en brak de Belg terug naar 4-4. Beiden houden dan hun legs en eindigt de wedstrijd in een gelijkspel. Barney gooide maar liefst zeven 180'ers tegen twaalf keer 140 voor Huybrechts.

Nadat de rest van het deelnemersveld één of meerdere punten al had laten liggen, kon Raymond van Barneveld na twee weken de koploper van de Premier League zijn. Na dit gelijke spel heeft dus ook hij één punt ingeleverd. Natuurlijk doet hij nog wel mooi mee in de bovenste helft van de ranking.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken