/ Nieuws

Taylor geeft Barney het nakijken in de klassieker

Premier League

17-2-2017 01:00

De laatste keer dat beide heren elkaar troffen trok Van Barneveld nog aan het langste eind door Taylor naar huis te sturen in de kwartfinale van het WK. In Leeds won Engelsman zonder al te veel moeite.

De eerst legs werden keurig over beide heren verdeeld. In de derde leg miste ‘The Power’ zeven pijlen op de dubbel. ‘Barney’ wist niet te profiteren want twee pijlen op dubbel zestien troffen geen doel. Echter bleek de Nederlander niet van zijn stuk want met een tiendarter bracht hij 2-2 op het scorebord. Bij een stand van 3-3 was het weer Van Barneveld die een pijl kreeg om Taylor te breken, maar bullseye werd gemist. Om nog meer zout in de wond van Van Barneveld te strooien brak de Engelsman vervolgens ‘Barney’. Bij een stand van 6-3 leek het lot van de Nederlander bezegeld, maar gemiste wedstrijdpijlen van Taylor en een 107-finish hielden de vijfvoudig wereldkampioen in het zadel. Een leg later was alsnog raak voor de recordkampioen en vertrok hij met een 7-4 overwinning in de tas naar Stok-On-Trent.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Marnix Rutgers

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken