/ Nieuws

De eerste zege is binnen voor Klaasen

Premier League

24-2-2017 01:00

Jelle Klaasen heeft zijn eerste overwinning in de Premier League van 2017 binnen. In Brighton maakte The Cobra een sterke indruk tegen Dave Chisnall, die hij met 7-3 versloeg. Door deze overwinning verschaft Klaasen zichzelf wat lucht in de strijd tegen degradatie na week 9.

De mannen hielden elkaar tot 2-2 in evenwicht, maar zowel Klaasen als Chisnall hadden elkaar toen wel al een keer gebroken. Onze landgenoot wist Chizzy daarna wederom een leg af te snoepen. Deze break werd door Klaasen wél verzilverd, waardoor hij een 4-2 voorsprong in handen had.

Middels een sublieme 152-finish trok Klaasen ook de volgende leg die zijn Engelse opponent was begonnen naar zich toe, waarna het verzet van Chisnall wel gebroken was. De Nederlander stond niet meer toe dat Chizzy hem in gevaar bracht en bepaalde de eindstand uiteindelijk op 7-3.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Guy Habets

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken