/ Nieuws

Klaasen niet op zijn best in Rotterdam

Premier League

16-3-2017 20:45

Jelle Klaasen mocht het spits afbijten in Rotterdam maar deed dat niet naar wens. Tegen James Wade kwam hij niet verder dan drie legs. Aan het publiek lag het niet; zij steunden hun landgenoot door dik en dun.

The Machine kwam al snel 2-0 voor. Vervolgens vielen er een hoop breaks achter elkaar. Beide spelers pakten hierbij drie legs en kwam er 5-3 in het voordeel van de Engelsman op het scorebord te staan. In de negende leg verzekerde Wade  zich van één punt. Hij profiteerde van veel missers op de dubbel van The Cobra. Een leg later maakte de Engelsman er 7-3 van.

Het verhaal van Klaasen eindigde dus in een nederlaag. Het waren belangrijke punten die verloren gingen en de Nederlander is nu echt in gevaar om één van de degradanten te worden.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken