/ Nieuws

Barney en zijn leger de baas in Ahoy

Premier League

16-3-2017 22:00

Het 'Barney Army' galmde door de zaal van Ahoy Rotterdam. Het deed Raymond van Barneveld veel goeds want hij wist een goed niveau te halen tegen Gary Anderson. Barney boekte met onder andere een 156-finish een 7-2 overwinning.

De Nederlander kwam 3-0 voor terwijl achter hem het publiek uit zijn dak ging. Het gezang gleed over het podium waar Van Barneveld zich maar moest concentreren op de wedstrijd. Via dubbel 8 schreef Anderson zijn eerste leg op het scorebord maar dat deerde onze landgenoot niet. Met zijn 156-finish liep hij uit naar een 5-1 voorsprong waarna een hoop bier door de zaal vloog. De sfeer was, net als vorig jaar, ongelooflijk. The Flying Scotsman finishte nog 108 voordat Raymond van Barneveld nog twee legs bijtekende en zich vrijwel zeker speelde voor de tweede helft van de Premier League of Darts. Overigens noteerden beide spelers een gemiddelde rond de 103.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken