/ Nieuws

Wright en Lewis winnen matige partijen

Premier League

16-3-2017 22:30

De tweede wedstrijd van speelronde zeven Peter Wright en Dave Chisnall. Snakebite staat, mede doordat Van Gerwen een wedstrijd minder heeft gespeeld, op de eerste plaatst in de competitie. Tegen Chizzy speelde hij niet al te best, maar het was goed genoeg voor de winst.

Mede door een 120-finish pakte Wright een 2-0 voorsprong. Vervolgens kwam Chisnall terug tot 2-2 maar zag daarna zijn Schotse tegenstander opnieuw twee legs uitlopen. Het niveau werd steeds minder en Snakebite had 24 darts nodig om zijn leg te houden in de zevende leg. Vervolgens produceerde Chizzy een 123-finish voor 5-3. Echter was dit tevergeefs want uiteindelijk zegevierde Wright met 7-4.

De vierde wedstrijd was het voorprogramma van Van Gerwen tegen Taylor: Adrian Lewis versus Kim Huybrechts. Lang gooiden beide heren een gemiddelde rond de negentig. Richting het einde van de wedstrijd vergrootte Jackpot dat getal naar 95. De wedstrijd ging gelijk op tot 3-3. Daarna was het alleen nog maar de Engelsman die de legs binnensleepte. Een zure nederlaag voor de Belg, welke wellicht nog gevolgen kan hebben richting Judgement Night.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken