/ Nieuws

Premier League speelronde 8: Degradatiestrijd in volle gang

Premier League

22-3-2017 19:54

19Tijdens speelronde acht reist de dartskaravaan richting Manchester. Voor Jelle Klaasen en Kim Huybrechts een cruciale avond, want bij een verliespartij zijn ze uitgeschakeld. Klaasen gaat spelen tegen Adrian Lewis, Huybrechts treft Gary Anderson.

Dave Chisnall is de speler die het dichtst bij Huybrechts en Klaasen staat in de stand. Voor hem is het afwachten wat Klaasen en Huybrechts gaan presteren, Chizzy speelt namelijk niet morgen. Hij speelde in week 5 twee keer in verband met de rugblessure van Michael van Gerwen.

Dit betekent dus dat Van Gerwen morgen twee keer in actie gaat komen! In de eerste partij van de avond speelt hij tegen James Wade. Als klap op de vuurpijl wordt de avond in Manchester afgesloten met een Nederlandse clash tussen Van Gerwen en Van Barneveld!

De andere wedstrijd deze avond gaat tussen Peter Wright en Phil Taylor. Wright heeft zichzelf al veilig gespeeld en staat op het moment zelfs eerste. Voor Taylor is er theoretisch gezien nog geen zekerheid, maar met een gelijkspel is ook hij veilig.

Alle actie is donderdagavond vanaf 19:30 te volgen op RTL 7 en via de livestream! Check voor het speelschema het toernooicenter.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken