/ Nieuws

Klaasen sluit af met nederlaag

Premier League

30-3-2017 20:55

Voor Jelle Klaasen zit de Premier League van 2017 erop. In zijn laatste wedstrijd van het seizoen nam hij tegen Phil Taylor twee breaks voorsprong, maar toch verliet hij Cardiff zonder punten: 7-5.

Klaasen gooide direct in de eerste leg zijn eerste 180-er, maar zag Taylor de leg alsnog op zijn naam zetten. Nadat de tweede leg naar Klaasen ging, miste Taylor vier pijlen op de dubbels in de derde leg. De Nederlander profiteerde er optimaal van en kon zelfs uitlopen naar een 4-1 voorsprong.

Vanaf dat moment begon Taylor steeds sterker te gooiden: ‘The Power pakte vier legs op rij en boog de achterstand om in een 5-4 voorsprong. Een leg later miste hij tops voor een 80-finish, waardoor Klaasen op 5-5 kon komen. Helaas voor ‘The Cobra’ kon hij vervolgens niet voorkomen dat hij een punt afsnoepte van ‘The Power’: Taylor gooide een 81-finish voor 6-5 en wist een leg later een cruciale 180-er te gooien om 42 punten over te houden. Die overgebleven punten gooide hij een beurt later van het bord waardoor hij toch de volle twee punten meenam uit Cardiff: 7-5.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Michel Mulders

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken