/ Nieuws

Anderson vliegt naar zege

Premier League

30-3-2017 21:14

Gary Anderson blijft meedoen in de top van de Premier League. De Schot zette ouderwets de turbo erop in zijn wedstrijd tegen Adrian Lewis en wist ‘Jackpot’ met ruime cijfers te verslaan: 7-3.

Ondanks een 180-er van Lewis ging de eerste leg naar Anderson. Toch was het de Engelsman die de eerste break van de wedstrijd wist te forceren: via een 81-finish kwam hij op een 2-1 voorsprong. Het bleek direct de enige keer te zijn dat Lewis op voorsprong stond: Anderson gooide zijn niveau een paar levels omhoog en vloog werkelijk over zijn tegenstander heen.

Anderson gooide vier legs op rij een 180-er en kwam met een heerlijke 143-finish op een comfortabele 5-2 voorsprong. Het absolute hoogtepunt moest daarna nog komen: Lewis gooide in de achtste leg een 180-er maar zag Anderson in de tegenbeurt de maximale 170-finish uitgooien (6-2). Lewis pakte nog wel een leg maar ging uiteindelijk met 7-3 onderuit dankzij een 46-finish van ‘The Flying Scotsman’.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Michel Mulders

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken