/ Nieuws

Van Gerwen zonder moeite langs Chisnall

Premier League

30-3-2017 23:35

Michael van Gerwen heeft een passend antwoord gegeven op de nederlaag van vorige week tegen Raymond van Barneveld. Hij verscheen met vuur aan de oche en liet Dave Chisnall kansloos: 7-1.

Net als Van Barneveld wist ook Van Gerwen op een 5-0 voorsprong te komen. Daarbij moet gezegd worden dat Chisnall in de vierde leg een handvol dubbels miste om er 3-1 van te maken. Van Gerwen profiteerde optimaal en wist daardoor het verschil al snel te maken.

Chisnall mocht de zesde leg nog wel op zijn naam schrijven, maar verder dan die ene leg kwam ‘Chizzy’ niet. Van Gerwen pakte de volgende twee legs en is daarmee na negen weken de koploper in de Premier League. Doordat Jelle Klaasen en Kim Huybrechts er vanaf volgende week niet meer bij zijn is Dave Chisnall nu de nieuwe hekkensluiter in de competitie.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Michel Mulders

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken