/ Nieuws

Taylor kent geen moeite met Barney

Premier League

06-4-2017 21:37

Een grillige Raymond van Barneveld is er niet in geslaagd om zijn eerste wedstrijd in de tiende speelronde van de Premier League te winnen. ‘Barney’ kwam eigenlijk nooit in zijn spel en had ook nog eens de pech een Phil Taylor in uitstekende vorm te treffen.

De wedstrijd kwam moeizaam opgang. De eerste drie legs gingen tegen de darts in, beide spelers forceerde deze break mede dankzij een 121-finish. Vervolgens was het Taylor die uitliep naar een 4-1 voorsprong. ‘The Power’ stond te gooien als weleer met een gemiddelde van ruim boven de 110.

Barney leek de rug te rechten in het middenstuk van de partij. De Nederlander brak de Engelsman en hield de eigen leg dankzij een 124-finish. Echter gaf ‘Barney’ de wedstrijd weg bij een stand van 5-3. De Nederlander kreeg drie pijlen om wederom dichtbij Taylor te komen, maar dubbel vier en twee werden gemist. Taylor profiteerde en maakte 6-3 om een leg later de partij in het slot te gooien.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Marnix Rutgers

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken