/ Nieuws

Van Barneveld geeft Wade weer het nakijken

Premier League

06-4-2017 23:34

Van Barneveld had de eer, net zoals Wade, om in de tiende speelronde van de Premier League tweemaal in actie te komen. Na zijn verlies tegen Taylor was het zaak om punten te pakken, en dat deed de Nederlander. Hij was net zoals vorige week met 7-2 te sterk voor James Wade.

Vooraf was het vooral de vraag hoe Van Barneveld zich zou recupereren na zijn nederlaag eerder op de avond. ‘Barney’, met andere flights op zijn pijlen dan in de wedstrijd tegen Taylor, begon weifelend aan de partij. De trippel werd amper gevonden, maar toch lukte het de Nederlander om snel een leg op het scorebord te krijgen. In de derde leg lukte het hem zelfs om Wade te breken omdat de Engelsman twee darts miste op de dubbel. Vanaf dat moment was het Van Barneveld die de wedstrijd dicteerde en kon Wade geen vuist meer maken. Bij een stand van 4-2 brak Van Barneveld ‘The Machine’ nogmaals. Wade was geen schim van de speler die hij aan het begin van de avond tegen Van Gerwen was en kon het ‘Barney’ ook aan het einde van de partij niet moeilijk maken. De Nederlander kon daardoor met enig gemak aan de haal gaan met overwinning.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Marnix Rutgers

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken