/ Nieuws

Van Gerwen ontsnapt aan Wright

Premier League

13-4-2017 21:30

Een wedstrijd die twee helften kende. Een helft met een Van Gerwen die mist en een helft met een Van Gerwen die profiteert. Zowel Mighty Mike als Peter Wright won een helft met 5-1 en dus schudden de heren de handen bij een 6-6 gelijke eindstand.

De wedstrijd begon beroerd voor Michael van Gerwen. De dubbels waren niet goed verzorgd waarbij Wright al snel uitliep naar een 0-4 voorsprong. Moeizaam behield de Nederlander de vijfde leg. Vanaf een 144-finish kon Snakebite naar 1-6 lopen maar hij miste dubbel 12. Van Gerwen pakte zodoende alsnog de leg. Toch duurde het niet lang voordat het eerste punt werd vergeven. De Schot eigende het punt in de negende leg op: 3-6.

Daarna begon Wright wat te missen en bleef de comeback van Mighty Mike levend. De kleurrijke Schot miste in de laatste drie legs twee matchdarts waaronder tops vanaf 160. Van Gerwen profiteerde hiervan, finishte 68 en mocht toch nog met een punt terug naar huis. Echter was het geen slechte wedstrijd van de Nederlander gezien zijn gemiddelde van 103.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Davey de Haze

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken