/ Nieuws

Van Gerwen wint Nederlands onderonsje In Belfast

Premier League

21-4-2017 08:49

Op de vijftigste verjaardag van Raymond van Barneveld wenste Van Gerwen geen cadeautjes te geven. Tot 2-2 ging de strijd nog enigszinzins gelijk op al had de Hagenaar al een 140 finish nodig in de tweede leg om deze te houden. Na de vierde leg kon Van Barneveld simpelweg Van Gerwen scorend niet bijhouden. Er vielen net even te weinig triples voor Abraham in Belfast. Mighty Mike won de laatste vijf legs van de wedstrijd en pakte zo een 7-2 overwinning.

Met deze zege is Van Gerwen nu nagenoeg zeker van deelname aan de play-offs op 18 mei in Londen. Voor Van Barneveld zal het nog een flinke strijd worden in de race om de bovenste vier plaatsen. Tussen nummer drie Taylor en nummer zeven Chisnall zitten nog maar drie punten met nog drie speelweken te gaan.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken