/ Nieuws

Chisnall grijpt laatste strohalm

Premier League

21-4-2017 09:00

Dave Chisnall maakt nog altijd kans op het bereiken van de play-offs. Hij verraste door in Belfast zijn beide wedstrijden te winnen, waarmee hij op twaalf punten komt en slechts twee punten achter staat op de vierde stek.

Chizzy rekende als eerste af met Adrian Lewis, die vorige week nog zo veel indruk maakte met zijn sterke spel en zijn negendarter. Dat niveau bereikte Jackpot deze keer niet, want Chisnall liep al gauw uit naar een 3-0 voorsprong. Chizzy wist dit verschil intact te houden en verzekerde zich uiteindelijk via dubbel-1 van de 7-3 zege. Later op de avond trof hij Phil Taylor, die ook twee wedstrijden speelde in Belfast. Wederom speelde Chisnall prima, liep hij al vroeg weg bij The Power en versloeg hij deze met 7-2.

Taylor had in zijn eerste wedstrijd nog indruk gemaakt door tegen Gary Anderson een 4-0 achterstand om te buigen in een 7-4 overwinning. De zestienvoudig wereldkampioen kwam met een dertien-darter op gelijke hoogte en pakte in de slotfase van de wedstrijd iedere kans die hij kreeg. Ook Peter Wright deed goede zaken in de strijd om de play-offplaatsen. Hij verwees James Wade met een 7-3 overwinning naar de laatste plaats en verstevigde zelf zijn tweede stek op de ranglijst. Vanaf 2-2 pakte de Schot drie legs op rij, waarmee hij de zege veilig stelde.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

Door: Guy Habets

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken