/ Nieuws

Van Gerwen komt goed weg tegen Chisnall

Premier League

27-4-2017 21:50

Bijna had Dave Chisnall de nummer één van de wereld te pakken. In de elfde leg miste de Engelsman een paar pijlen voor de wedstrijd en Mighty Mike profiteerde daar optimaal van. Van Gerwen kwam goed weg met het gelijkspel. Chizzie gooide een zeer goede partij en had misschien wel meer verdiend dan een gelijkspel. Na deze partij komt Chisnall op dertien punten, en blijft daarmee op de zevende plaats staan. Van Gerwen komt op twintig punten en blijft daarmee lijstaanvoerder van de Premier League. De Nederlander komt later op de avond nog in actie tegen Adrian Lewis.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken