/ Nieuws

Wright plaatst zich voor de Play-offs

Premier League

27-4-2017 22:28

Phil Taylor liet zeker niet zijn beste darts zien in de partij tegen de Schot. Wright speelde solide en pakte daarmee de overwinning op The Power. Vooral in het midden van de wedstrijd speelde Snakebite goed. Met finishes van 104, 116 en 96 maakte de Schot het verschil in de wedstrijd. Taylor blijft voorlopig nog wel in de race voor de play-offs, maar zal wel een tandje moeten bijschakelen om deze te halen. De voormalig nummer één van de wereld speelt nog tegen Michael van Gerwen en Adrian Lewis en zal deze wedstrijden winnend moeten afsluiten wil hij nog kans maken op de titel.

In de eerste wedstrijd van de won James Wade vrij verrassend van Adrian Lewis. De wedstrijd was tot 4-4 volledig in evenwicht. Toen miste Lewis meerdere pijlen voor een break. Dit speelde in de volgende leg nog door bij de tweevoudig wereldkampioen. Wade, de nummer acht in de stand, profiteerde optimaal en pakte ook de zege in de partij. Voor Wade lijkt het nog steeds een mission impossible te worden om de Play-offs te bereiken. Adrian Lewis speelt later deze avond nog tegen de nummer één van de wereld Michael van Gerwen.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken