/ Nieuws

Anderson klopt van Barneveld met 7-4

Premier League

27-4-2017 23:01

Anderson begon de wedstrijd zeer sterk en liep snel uit naar een 4-1 voorsprong. Van Barneveld knokte zich terug in de partij en kwam tot 4-4. Barney miste in de negende leg een paar darts voor een break. De Schot raakte de dubbels wel en pakte daarmee de winst in deze cruciale wedstrijd. Anderson staat na deze overwinning op de derde plaats in de stand. Van Barneveld blijft op de vijfde plek staan.  Nog twee wedstrijden heeft de vijfvoudig wereldkampioen om zich toch bij de beste vier te spelen. Vogende week wacht Dave Chisnall in Sheffied op de Hagenees. Barney sluit de Premier League af met een duel tegen de al geplaatste Schot Peter Wright.

 

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

Meer informatie over de geschiedenis van de Premier League is terug te vinden op de website van RTL7 commentator Jacques Nieuwlaat.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken