/ Nieuws

Magistrale van Gerwen sloopt Adrian Lewis

Premier League

27-4-2017 23:28

Een wedstrijd werd het eigenlijk nooit in Birmingham. Van Gerwen kwam messcherp uit de startblokken en liet werkelijk niets over van Jackpot. Met 7-0 zorgde Mighty Mike voor de eerste “white wash” tijdens deze editie van de Premier League. Het gelijke spel eerder deze avond had het Groene monster duidelijk getriggerd. Kwam hij tegen Dave Chisnall nog goed weg, in deze partij deelde de Brabander de lakens uit. Lewis had geen antwoord op het geweld van de huidige wereldkampioen. Van Gerwen staat nog steviger op de eerste plek in de Premier League, terwijl Adrian Lewis alle zeilen moet bijzetten om de play-offs nog te halen.

Alle verslagen van de Premier League kunt u vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op twitter via @rtl7darts Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook.com/dartsop7 en Instagram.com/rtl7dartsnl.

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Premier League. Alle wedstrijden zullen LIVE te zien zijn via de betaalde stream (rtl7darts.nl/livestream). Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 kunt u vinden in de TV Gids op onze website.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken